"Вийде сам, або накладе на себе руки": у МВС запевняють, що "полтавського терориста" спіймають у найближчі дні

"Вийде сам, або накладе на себе руки": у МВС запевняють, що "полтавського терориста" спіймають у найближчі дні
Читать на русском

Радник міністра внутрішніх справ вважає, що Скрипник зможе ховатися в лісі ще максимум кілька днів

У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що полтавського злочинця Романа Скрипника, який взяв у заручники поліцейського та погрожував гранатою, затримають протягом декількох днів.

Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву радника міністра внутрішніх справ України Михайла Апостола в ефірі одного з українських телеканалів.

Так, радник міністра висловив впевненість, що Скрипник зможе переховуватись ще максимум декілька днів.

“Вся інформація про цю людину є, всі родичі знайдені, правоохоронні органи оточили там все, все контролюється тепловізорами, нікуди він не дінеться. Кожна область розділена на квадрати, й кожен підрозділ має свій квадрат. Але наразі літо, зелень навколо, в лісах — не так очищають ті ліси, як раніше. Сховатися в лісі в принципі просто, але питання часу. Ну скільки там — ще день, ще два”, — розповів Апостол.

За його словами, Скрипник вийде сам, або накладе на себе руки.

“Він вийде сам, він переосмислить, що нікуди не дінеться. Він буде, як загнаний вовк там бігати, ну скільки він буде бігати, або покінчить з життям...”, — сказав Апостол.

Також на його думку, у “полтавського терориста” не все добре з психікою.

“Я думаю, якщо у нього з психікою, знаєте, сьогодні ми з весни раптово перейшли на літо — ускладнення у таких людей. В принципі може й покінчити життя самогубством”, — розповів Апостол.

Як повідомляв APnews раніше, правоохоронні органи порушили кримінальну справу за трьома статтями проти "полтавського терориста" Романа Скрипника, який взяв в заручники поліцейського.

Читайте також:

Новини партнерів

У Криму трирічного сина політв'язня Сулейманова знайшли мертвим
Затриманий волонтер Нантського собору у Франції зізнався у підпалі

Найпопулярніше за тиждень