Відомого учасника "Х-фактор" впіймали у метро Києва з фальшивим посвідченням. Відео

Відомого учасника "Х-фактор" впіймали у метро Києва з фальшивим посвідченням. Відео
Читать на русском

Андрій Мацевко заявив, що його нібито підставив колишній друг.

Учасника відомого українського талант-шоу "Х-фактор" Андрія Мацевка затримали у Києві з фальшивим пенсійним посвідченням. Мацевко намагався ним скористатися, щоб зайти у метрополітен.

Про це повідомляє "Київ Оперативний" у Facebook, передає APnews.

Крім того, автори спільноти у соцмережі поділилися доказовим відео, на якому чоловік заявив, що липове посвідчення йому нібито "підкинув колишній друг".

"Піснями цієї людини захоплюються мільйони. Інші – просто заздрять", – жартома написав автор відповідного посту, згадавши "творчі досягнення" прикарпатця на талант-шоу.

На відео, ймовірно, знятому поліцейським, чоловік підтвердив свою особу і заявив, що наразі він проживає у Києві. При цьому, своєї адреси він не назвав.

Андрій Мацевко зізнався, що його було затримано через липове посвідчення, яке знайшли в барсетці.

"Колишній... друг хотів мене підставити і це зробив... щоб мені зробити погано. Він підробив (ред. – посвідчення) він підробив собі, він підробив мені (я цього не знав), і підкинув мені в барсетку", – стверджує чоловік.

Крім того, Мацевко розповів, що його знайомий займався підробкою документів, тож знає, як це потрібно робити. Водночас, чоловік додав, що сам нібито не пересувається у громадському транспорті, тому що ходить пішки.

Відомого учасника "Х-фактор" впіймали у метро Києва з фальшивим посвідченням. Відео

Фрагмент виступу Андрія Мацевка на талант-шоу "Х-фактор":

Нагадаємо, як повідомляв APnews, у Києві 18-річна дівчина попалася на продажі спецквитків на транспорт у "червоній" зоні за 200 гривень.

Новини партнерів

У КМДА запевнили, що громадський транспорт дезінфікують щодня
На час жорсткого локдауну в метро Києва закрили частину вестибюлів

Найпопулярніше за тиждень