Відомий американський футболіст застрелив п'ятьох, включаючи двох дітей, і наклав на себе руки

Відомий американський футболіст застрелив п'ятьох, включаючи двох дітей, і наклав на себе руки
Читать на русском

Філіп Адамс був пацієнтом убитого лікаря Роберта Лесслі

Вбивцею сім'ї доктора в Південній Кароліні, США, виявився колишній гравець національної футбольної ліги Філіп Адамс. Він розстріляв сім'ю, включаючи двох онуків, а потім наклав на себе руки.

Про це повідомляє APnews з посиланням на ABC.

За словами анонімного джерела з поліції, Адамс був пацієнтом убитого лікаря. Його батьки живуть по сусідству з постраждалою сім'єю доктора Лесслі. Інформатор також повідомив, що колишній гравець НФЛ наклав на себе руки незабаром після інциденту.

Нагадаємо, 8 квітня в Південній Кароліні невідомий розстріляв цілу сім'ю шановного доктора Роберта Лесслі, також під обстріл потрапили його дружина, двоє онуків та їх працівник. Всі вони, на жаль, померли. Ще одного чоловіка екстрено госпіталізували в лікарню з вогнепальними пораненнями, йому вдалося вижити.

Тоді ж офіс шерифа округу Йорк заявив, що вони знайшли підозрюваного, який жив на одній вулиці зі своїми жертвами, але його особистість не розголошувалася.

Згідно з новою інформацією, цим підозрюваним та вбивцею сім'ї виявився колишній американський футболіст Філіп Адамс. За свої 33 роки він встиг зіграти в 78 іграх НФЛ, але у 2015 році офіційно завершив свою кар'єру через давню травму.

Раніше APnews також повідомляв, у США бойовий медик розстріляв людей в бізнес-центрі та намагався сховатися на військовій базі.

Новини партнерів

Мовний омбудсмен закликав Миколаїв скасувати регіональний статус російської мови
"Снайпери б'ють по наших бійцях": Зеленський пояснив, чому поїхав на Донбас

Найпопулярніше за тиждень