Від Харлан до Світоліної: ТОП-10 найсексуальніших спортсменок України

Від Харлан до Світоліної: ТОП-10 найсексуальніших спортсменок України
Читать на русском

Обмежити цей список всього десятьма місцями було дуже непросто.

Український спорт прямо зараз переживає розквіт - в самих різних видах спорту українські атлети займають передові місця. І чималий внесок в досягнення українського спорту вносять наші спортсменки. Причому їм вдається захоплювати весь світ не тільки перемогами і трофеями, а й своєю неймовірною красою.

Редакція APnews підготувала список з десяти найкрасивіших, сексуальних і чарівних українських спортсменок. І повірте - нам було дуже складно обмежити свій вибір всього десятьма дівчатами. Місця в списку ми розташували за кількістю передплатників на сторінках дівчат в Instagram.

Ірина Геращенко (стрибки у висоту) - 7 608 підписників

До 25 років Ірина встигла зібрати солідну колекцію нагород, серед яких є "бронза" чемпіонатів Європи серед юніорок та "срібло" на європейській першості - серед дівчат. Окремо хочеться виділити турнір в словацькій Банську-Бистриці. Там весь п'єдестал зайняли українські спортсменки. А ще Ірина - неймовірно тендітна і чарівна брюнетка, яка здатна зачарувати будь-кого.

View this post on Instagram

all people are identical differently ☻

A post shared by Iryna Gerashchenko (@gerashchenkoi) on

Анна Волошина (синхронне плавання) - 17 482 підписників

Анна Волошина - представниця не найбільш відомого в нашій країні виду спорту. Однак 28-річна українка здатна вразити не тільки своєю красою, а й спортивними досягненнями. Найвищими досягненнями Анни є дві перемоги на чемпіонатах Європи і дві бронзові медалі на чемпіонатах світу.

Ярослава Магучіх (стрибки у висоту) - 25 202 підписників

А ось і друга спортсменка, яка потрапила на п'єдестал в Банську-Бистриці. Причому якщо Ірина Геращенко тоді була другою, то саме Ярослава виявилася першою. Та й в цілому Ярослава, попри свій юний вік, вже перетворилася на машину по завоюванню медалей. Найбільше поки що хочеться виділити "срібло" Магучіх на чемпіонаті світу в Досі в 2019-му.

Спортсменка, якій на той момент виповнилося лише 18 років, стрибнула на 2,04 метра і встановила новий світовий рекорд у категорії U-20. Для нашого ж рейтингу важливо ще й те, що Ярослава - неймовірно мила дівчина. А зайшовши на її сторінку, легко переконатися, що вона не тільки мила, але ще і дуже весела і позитивна дівчина.

Ольга Харлан (фехтування) - 25 839 підписників

На початку вересня Українська шаблістка виповниться 30 років. А першу зарплату з фехтування, за визнанням самої Ольги, вона принесла додому в 14 років. Наступні 16 років Харлан принесла додому ще багато чого - наприклад, золоту медаль Олімпіади-2008. Але осібно стоять, звичайно, вісім перемог на чемпіонатах Європи і шість - на чемпіонатах світу.

Ольга без перебільшення є зіркою свого виду спорту. А ще вона - дуже харизматична і красива дівчина. Не дивно, що її часто запрошують для фотосесій в різних журналах.

Даяна Ястремська (теніс) - 76 394 підписників

Прямо зараз Даяна - одна з найперспективніших українських спортсменок. 20-річна українка займає 25-у сходинку в рейтингу WTA і по праву вважається другою ракеткою України. На дорослому рівні Ястремська дебютувала в 2015-му році і за цей час встигла виграти три титули ITF і ще три - WTA. Але найголовніше - щоразу виходячи на корт, Даяна зайвий раз доводить, що українки по праву вважаються найкрасивішими в світі.

Анна Різатдінова (гімнастика) - 157 876 підписників

Ім'я цієї спортсменки напевно знають навіть ті, хто зовсім не цікавиться спортом - все завдяки участі в "Танцях із зірками", а також зйомкам у фотосесіях великих брендів. Відповідно, не потрібно зайвий раз розповідати про красу Анни - досить подивитися на її фотографії. А ще Різатдінова - бронзова призерка Олімпійських ігор, чемпіонка світу у вправі з обручем, багаторазовий призер чемпіонатів світу, Європи та літніх Універсіад.

View this post on Instagram

Наступает в вашей жизни такое время , когда вы отходите от драмы и людей , ее создающих. Вы окружаете себя людьми, с которыми вы смеётесь. Вы забываете плохое и фокусируетесь на хорошем. Любите людей, которые относятся к вам правильно , и молитесь за остальных . Жизнь так коротка, проживайте ее не иначе, как счастливо. Падать - часть жизни, подниматься на ноги - ее проживание. Быть живым - это подарок, а быть счастливым - это наш выбор ! ?

A post shared by Anna Rizatdinova (@anna_rizatdinova) on

Юлія Левченко (стрибки у висоту) - 187 497 підписників

22-річна Юлія Левченко на тому самому турнірі в Банську-Бистриці виявилася третьою, проте в цілому Юлія - ​​ще одна надія української легкої атлетики, яка на юнацькій Олімпіаді вже здобувала "золото". На дорослому рівні в активі у Юлії вже є "срібло" чемпіонатів світу зі стрибків у приміщенні і на відкритому повітрі.

А ще Юлія - ​​володарка фантастичного преса і щирою усмішкою. Мабуть, саме у Левченко наймиліша посмішка в українському спорті. Доказ цьому можна побачити на фото нижче.

View this post on Instagram

dear everyone? stay healthy, stay safe ??

A post shared by YULIIA LEVCHENKO (@levchenkou) on

Марина Бех-Романчук (стрибки в довжину) - 280 123 підписників

Марина - учасниця Олімпійських ігор, чемпіонка Універсіади і срібна призерка чемпіонатів світу та Європи. В цілому Бех-Романчук до 25 років показує себе топовою спортсменкою.

А ще Марина - дуже сексуальна дівчина, що легко помітити по її численним фото в купальниках. І кожен з таких знімків може серйозно підвищити вам настрій, особливо якщо за вікном буде набагато зимовий ніж зараз.

Дар'я Білодід (дзюдо) - 305 982 підписників

19-річна Дар'я Білодід - найкраща дзюдоїстка світу прямо зараз. Попри юний вік, у спортсменки в активі вже два титули чемпіонки світу, а також звання чемпіонки Європи. І при всьому цьому Дар'я ще і неймовірно красива дівчина. Ідеальна фігура, неймовірна жіночність і пронизливий погляд - Білодід дійсно виглядає фантастично сексуально.

View this post on Instagram

??

A post shared by DARIA BILODID (@dariabilodid7) on

Еліна Світоліна (теніс) - 636 201 підписник

25-річна спортсменка - перша ракетка України і п'ята - в світовому рейтингу WTA. Еліна встигла виграти Підсумковий турнір і кілька разів виходила в чвертьфінал турнірів Великого шолома. Найголовніше - своєї стелі українська спортсменка ще явно не досягла.

На кортах же Світоліна не тільки демонструє чемпіонську гру, але і виблискує своєю красою. Особливо ж здорово їй це вдається робити в своєму Instagram, де фоном для краси одеситки служать чудові види.

Читайте також:

Новини партнерів

В Україні з'явиться "Бюро економічної безпеки": щоб ним "рулити" доведеться міняти Конституцію
Євросоюз не визнав результати виборів у Білорусі та пообіцяв санкції

Найпопулярніше за тиждень