Від "голої погоні" до карантинного запливу: ТОП-10 факапів українських поліцейських

Від "голої погоні" до карантинного запливу: ТОП-10 факапів українських поліцейських
Ексклюзив
Читать на русском

Редакція APnews зібрала найбезглуздіші та кумедні ситуації, в яких виявлялися наші правоохоронці

Поліцейські, як і багато інших людей, потрапляють в смішні та безглузді ситуації. Найчастіше знаходиться хоч один очевидець, який робить недбайливих правоохоронців відомими завдяки камері свого телефону.

Редакція APnews зібрала найбезглуздіші та кумедні ситуації, в яких виявлялися наші правоохоронці під час несення служби з 1 січня 2020 року.

Палити заборонено

Не рідкість, що правоохоронці самі не дотримуються елементарних правил поведінки. Так, 28 лютого в Києві біля будівлі Державного бюро розслідувань поліцейський палив прямо біля таблички "Не палити". Правда після зауваження він відійшов в сторону та вибачився. За його словами, він просто не побачив оголошення.

Без штанів, але в капелюсі

Далі переходимо до копам, які 2 березня в Чорноморську Одеської області влаштували погоню за голим порушником громадського порядку, озброєним ножем. Чоловік поводився неадекватно, імовірно, він перебував під впливом наркотиків. Поліцейським вдалося затримати любителя прогулянок без одягу і помістили його в лікарню, тому що у затриманого проявилися ознаки передозування.

Карантинний заплив

Після введення карантину на тлі загальної паніки через covid-19 та введення заборони на використання громадських місць перегинали й доводили ситуацію до абсурду не тільки українці, а й правоохоронці. Так, у Києві 6 квітня затримали хлопця, який на знак протесту проти карантинних заходів вирішив вплав дістатися до спортивно майданчику в Гідропарку. Таке перформанс не оцінили поліцейські та кинулися затримувати напівголого порушника.

Зламали руку, примушуючи до госпіталізації

У Кременчуці 3 липня поліцейські приїхали на виклик лікарів, щоб допомогти в примусову госпіталізацію чоловіка. Копи зламали пацієнтові кістки передпліччя, коли намагалися надіти на нього наручники.

Від "голої погоні" до карантинного запливу: ТОП-10 факапів українських поліцейських

Іграшковий автомат

Виявляється, не всі патрульні здатні відрізнити справжню зброю від іграшкового. У Харкові 14 травня співробітник поліції не при виконанні помітила автомат в машині та викликав патруль, щоб ті вилучили зброю, а до їх приїзду він погрожував фізичною розправою чоловікові й дитині.

У заступника начальника поліції вкрали телефон

12 липня в курортному селі Коблево Миколаївської області невідомий відібрав телефон у заступника начальника Головного управління Нацполіції в Миколаївській області Максима Ахрамеєва, коли той хотів зняти на відео порушення роботи одного з розважальних закладів. Під час фільмування невідомий підбіг до поліцейського та вирвав у нього телефон, після чого чоловік зник.

Дорогу каченятам

Поліцейські в Білій церкві 19 липня розчулили більшу частину населення України, коли допомогли качці з каченятами перейти жваву трасу. Патрульна поліція зупинила потік машин, щоб мама качка з малюками змогла дістатися до безпечної території. Варто відзначити, що водії з розумінням поставилися до ситуації.

Банку з пиріжками

У Вінниці 24 липня поліцейські перекрили рух транспорту через знайдену на трубі теплотраси, обмотаним скотчем банки. Місце події огородили червоно-білою стрічкою і викликали вибухотехніків. Пізніше з'ясувалося, що в банку перебували пиріжки.

Затримали молоду матір замість наркомана

У Кременчуці 27 липня правоохоронців викликали через наркомана, але по приїзду щось пішло не так. Річ у тому, що за чоловіка в наркотичному сп'янінні заступилася агресивна жінка, яку поліцейським довелося затримати.

У свою чергу, вона стала вириватися, плакати та кричати, що у неї вдома маленька дитина. На підмогу затриманої прийшла жінка трохи старше, але правоохоронці, які не церемонячись, відштовхнули її так, що вона впала, і в обличчя розпилили газ з балончика.

Поки поліцейські воювали з жінками винуватець "торжества" зник.

Скажений мотокрос

28 липня українців насмішила гонитва поліцейських за мотоциклістом на мототрасі. Мабуть, водій мотоцикла був не дуже вмілим, тому що погоня тривала близько хвилини та під час подолання чергового схилу поліцейські наздогнали його, зупинили й затримали.

Новини партнерів

Співробітників Укрзалізниці звільнять після нападу на жінку у потязі Маріуполь-Київ
Боюсь за себе і за рідних: постраждала від нападу в потязі Лугова розповіла про жахливе самопочуття

Найпопулярніше за тиждень