Вибух та стовп чорного диму: в Одесі потужна пожежа залишила без світла та води сотні квартир в ЖК

Вибух та стовп чорного диму: в Одесі потужна пожежа залишила без світла та води сотні квартир в ЖК
Ексклюзив
Читать на русском

Житловий комплекс був повністю зданий в експлуатацію рік тому

Потужна пожежа на підстанції в Одесі залишила без світла і води великий житловий комплекс в Суворовському районі. Про це APnews повідомили місцеві жителі.

Так, на території ЖК загорілася підстанція, в результаті чого понад 800 квартир, а це чотири будинки, залишилися без електрики і водопостачання.

"До цієї підстанції було підключена сусіднє будівництво. У нас постійно вдень ​​пропадало світло, і мешканці часто скаржилися та просили забудовника вжити заходів, але нічого не змінювалося. Ми боялися, що у нас буде, як в Островах (ЖК" Острова "знаходиться через кілька кварталів, раніше там стався подібний інцидент, - ред.)", - розповіла мешканка будинку та очевидиця події Ірина.

При цьому жінка зазначила, що було чути вибух. За її словами, пожежники приїхали швидко, але довго чекали поки знеструмлять підстанцію.

"Ми не знаємо, що нам тепер робити. Будинки хоч і здані вже давно, але газу у нас немає досі. Всі, хто тут живуть, користуються електроплитами, а тепер навіть приготувати нічого не можна", - підсумувала Ірина.

Очевидці також повідомляють, що стовп чорного диму було видно з сусіднього села Фонтанка, а жар від вогню відчували аж до 4 поверхів

Як раніше повідомляв APnews, в Одесі запалав пожежа в 25-поверховому будинку, десятки мешканців терміново евакуювали на вулицю.

Новини партнерів

У НАБУ показали набитий грошима сейф брата голови ОАСК Вовка
Фарбуємо яйця на Великдень: найкращі способи розфарбувати яйця за допомогою натуральних інгредієнтів

Найпопулярніше за тиждень