"Ви вбиваєте артистів": Полякова жорстко розкритикувала дії влади і покликала на мітинг

"Ви вбиваєте артистів": Полякова жорстко розкритикувала дії влади і покликала на мітинг
Читать на русском

Вона розповіла, що через карантин у артистів відміняються концерти і ніякого заробітку вже давно немає

Співачка Ольга Полякова покликала українських артистів на мітинг під Кабмін. Артистка дуже жорстко розкритикувала заходи, що вживаються урядом через COVID-19 по відношенню до музичної сфери. Карантин і обмеження, за її словами, знищують весь музичний бізнес. Про це APnews пише з посиланням на її відеозвернення.

"Я звертаюся до всієї музичної індустрії, до всіх артистів. Я, як і ви, вже кілька місяців перебуваю в розлогому стані якоїсь прихованої депресії через те, що в нашому бізнесі глибокий простій. Немає роботи, немає чим платити колективам. Ми дивимося новини: відкриваються метро, ​​відкриваються торгівельні центри, кінотеатри. А ми чекаємо, коли дадуть можливість працювати артистам", - сказала Полякова.

За її словами, дозвіл на проведення концертів у тому форматі, в якому він був, результату не дало. Через "лякаючі новини" люди бояться відвідувати такі заходи, та й концерти продовжують скасовувати.

"Влітку можливість (проведення концертів, - прим.ред.) начебто з'явилася, і що? Ви багато заробили? Багато було концертів? Ви заробили на нові кліпи, костюми, постановки? Я - ні. Скажу більше, ми просто не заробили, а наші організатори ще й влетіли на гроші. В умовах постійного інформаційного накачування масовий глядач взагалі не хоче нікуди ходити, і не скоро захоче! І то, правила, за якими повинні проходити ці концерти - це не концерти, а муки для глядача і для артистів", - пояснила артистка.

Вона заявила, що не розуміє, чим концерт відрізняється від метро або торгового центру, яким вже в повній мірі дозволено працювати. Полякова сказала, що була надія на осінь: були заплановані концерти, продані квитки, заброньовані зали та технічні підрядники. Однак "щось пішло не так".

"Прилітає" від прем'єр-міністра якась постанова, яка чи то забороняє, чи то дозволяє - нічого не зрозуміло, але чотири концерти у вересні у мене вже злетіли. Велике шоу 26 жовтня знову під загрозою, а вчора був скасований концерт на стадіоні, куди було продано кілька тисяч квитків. Всі правила були дотримані, всі документи були в порядку. І тепер я вже мовчати не буду!", - жорстко висловилася співачка.

За її словами, вжиті урядом заходи просто знищують українських артистів.

"Ми перетворимося в клоунів, готових співати під фонограму за мішок картоплі, без кліпів і шоу, на які рівняються наші сусіди. Громадяни чиновники, ви таку музичну індустрію в своїй країні хочете бачити? Ваші невиразні рішення лякають наших організаторів, і вони скасовують концерти і ми залишаємося без роботи. Ваша політика вбиває музичний бізнес. Давайте щось вирішувати, тому що ваші рішення не працюють", - сказала Полякова.

Вона призначила час проведення - завтра, 3 вересня, з 11:00 до 13:00 під будівлею Кабміну. Співачка запросила всіх своїх колег, а також інших небайдужих людей.

"Ми прийдемо, щоб підписати звернення до президента і прем'єра - навести порядок без порушень і дискримінації, без розколу ринку, створити робочу групу щодо виходу з кризи цієї сфери. Прийдемо, щоб домовитися про те, як ми будемо працювати далі. Потрібно розмовляти! Ресторатори вміють зібратися, "євробляхери" вміють... Давайте ж і ми, артисти, теж зможемо!", - підсумувала співачка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

#наснечують #равныеправадлявсех Завтра, 3-го сентября, встречаемся под стенами КМУ (ул. Грушевского,12/2) с 11:00 до 14:00! ?? @k.a.d.n.a.y @kekeliavera @tina_karol @omut_official @gorbachovaolga @the_hardkiss @santadimopulos @kamenskux @cybulskaya @da_astafieva @vadimlisa @secretservice_ea @mikeyasinsky @alexandruboroda @ververa @monatik_official @vkozlovskiy @misharomanova @mishvirmish @tayanna_reshetnyak @tarabarova @dzidzio @leragornostay @lesia_nikituk @sergeiperman @realpotap @alyona.alyona.official @alekseev_officiel @nataliya_mogilevskaya @thejerryheil @anastasia_domination @olegg.vynnyk @maruvofficial @alinapash @vostokova_official @viktorpavlik @viniarskaya @ponomaryovoleksandr @alexanderkrivoshapko @anton_savlepov @max_barskih @bilyk_iryna

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

Читайте також:

Новини партнерів

Зеленський назвав відсутність грошей у коронавірусному фонді фейком
У Житомирському військовому інституті через нерозділене кохання застрелився першокурсник

Найпопулярніше за тиждень