Ветерана воєнної розвідки призначили заступником керівника Офісу президента

Ветерана воєнної розвідки призначили заступником керівника Офісу президента
Читать на русском

Одним із головних завдань Машовця на посаді є завершення роботи над підготовкою Стратегії національної безпеки та оборони

Під час наради, присвяченої питанням національної безпеки та оборони України керівник Офісу президента Андрій Єрмак представив свого нового заступника керівника Романа Машовца. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Офісу президента.

Одним із головних завдань Машовця на посаді є завершення роботи над підготовкою Стратегії національної безпеки та оборони країни та іншими важливими документами.

Новий заступник голови Офісу президента підкреслив важливість перегляду окремих документів, що стосуються оборонно-безпекового сектору. За його словами, необхідно налагодити чітку координацію і взаємодію між законодавчою і виконавчою гілками влади, а також Офісом президента для системної роботи над вирішенням актуальних проблем галузі.

Роман Машовець закінчив Військово-дипломатичну академію. Ветеран військової розвідки і спеціального призначення. З липня 2014 року займався організацією військово-технічної допомоги для української армії.

Як повідомляв APNews, за 2019 рік новий міністр економіки Петрашко отримав 13,67 млн зарплати в холдингу Олега Бахматюка "Укрлендфармінг".

Новини партнерів

У квітні ціна на газ для населення зменшилась на 15%
Вірус буде з нами довго: ВООЗ попередили про довгу пандемію COVID-19

Найпопулярніше за тиждень