Венедіктова склала повноваження нардепа

Венедіктова склала повноваження нардепа
Читать на русском

340 нардепів, на первому у цьому році пленарному засіданні Верховної Ради, проголосували за дострокове припинення повноважень народного депутата Ірини Венедіктової.

У вівторок, 14 січня, Верховна Рада Україна проголосувала в цілому проект постанови № 2731 про дострокове припинення повноважень народного депутата України від фракції “Слуга народу” Ірини Венедіктової. Відповідне рішення підтримали 340 народних депутатів України, передає кореспондент APnews.

Так, народний депутат України від фракції “Слуга народу” Ірина Венедіктова склала повноваження нардепа у зв’язку із призначенням її на посаду тимчасово виконуючої обов’язки директора Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, до цього, Венедіктова займала посаду голови комітету з питань правової політики. 27 грудня, колективу Державного бюро розслідувань представили нову тимчасово виконуючу обов’язки директора ДБР Ірину Венедіктову.

За даними Центральної виборчої комісії, нардепа від “Слуги народу” Ірину Венедіктову, яка стала т.в.о. директора Державного бюро розслідувань, у парламенті має замінити Олександр Санченко, який є одним з організаторів музичного фестивалю Atlas Weekend.

Коментарі

Новини партнерів

Донбас відвідали посли з Естонії, Латвії та Польщі
У торговому центрі Харкова бігало левеня

Найпопулярніше за тиждень