Вчителька з Волині розповіла, чому вдарила дев'ятикласника: це не є нормою

Вчителька з Волині розповіла, чому вдарила дев'ятикласника: це не є нормою
Читать на русском

За словами вчительки, вона вибачилася і перед учнями, і перед батьками підлітка, якого вдарила.

Вчителька фізики Валентина Мельник із села Цміни, що на Волині, розповіла, чому стався конфлікт з учнем дев'ятого класу. І зізналася, що не зуміла стримати себе в руках, відтягавши хлопчика за вухо і давши ляпаса.

Про це педагог розповіла у коментарі журналістам "Суспільного". За словами Мельник, такий випадок із нею стався вперше за 32 роки роботи. Вона зазначила, що підліток та ще один учень її спровокували, вона довго терпіла та у результаті "не стрималася".

Вона додала, що була в такому стані, що не може сказати, чи сильно вдарила хлопчика. Все сталося на перерві після четвертого уроку.

"Учні спровокували мене до того, що я не стрималася і перейшла кордон. Я завела учня до себе. Він мені вигукував: "Виходь, давай виходь". І я не витримала цього всього. Скубнула його за вухо і з такими словами до нього: "Що ти хотів цим довести своїми діями". Смикнула за вухо і так емоційно махала руками. Або я його сильно вдарила, або він повернув голову. Я визнаю, що переступила кордон і не виправдовую себе", - пояснила вчителька.

Мельник розповіла, що після інциденту вибачилася перед усім класом. Коли прийшли батьки дев'ятикласника, вона попросила пробачення і у них.

"Вони заяви в поліцію не писали. Я вибачилася перед батьками, я визнала свою провину, що зробила неправильно, що я не стрималася", - сказала вчителька.

У свою чергу директор Цмінівського ліцею Людмила Лавренюк додала: коли батько постраждалого учня прийшов до закладу, сказав: "Знаючи свою дитину, я не можу висувати претензії до вчителя".

"Зрозуміло, не хотілося б, щоб таке було. Але заяву в поліцію батьки відмовилися писати. Вони сказали, що прощають вчителя, який вибачився. Це не є нормою для нашого закладу", – сказала Людмила Лавренюк.

Раніше APnews повідомляв, поліція Волинської області відкрила провадження через появу інформації про ляпас школяра від вчительки, але поспілкувавшись з батьками постраждалого учня, з'ясували, що вони категорично відмовляються від будь-яких звинувачень і претензій ні до кого не мають.

Новини партнерів

У Києві суддя закрив і "відправив нах*р" справу про порушення карантину
У Запоріжжі жінка знайшла мертвим п'ятимісячного сина і, злякавшись, втекла

Найпопулярніше за тиждень