Вчинили бунт: пасажири потягу домоглися зупинки у Тернополі, попри "червону" зону

Вчинили бунт: пасажири потягу домоглися зупинки у Тернополі, попри "червону" зону
Читать на русском

Депутати прийняли звернення до міністра інфраструктури з проханням зняти обмеження на зупинку потягів у Тернополі

Мешканці Тернополя влаштували бунт у потязі з Херсона, вимагаючи, щоб його зупинили у Тернополі, хоча це заборонено у зв’язку з внесенням міста до "червоної" зони. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву мера Тернополя Сергія Надала.

"Там їхало 85 тернополян, їхали батьки з дітьми, хворими на ДЦП. Тільки коли тернополяни вчинили бунт, керівник потяга таки погодився зупинитися і висадити людей в Тернополі", - сказав він.

Надал зачитав повідомленні від жителів Тернополя, які стали заручниками у потязі Київ-Трускавець, та підкреслив, що в мерії отримують "масу звернень" від людей.

"Саме зараз знаходимось у потязі №49, на який "Укрзалізниця" нам продала квитки учора уже після внесення Тернополя в "червону" зону. Про те, що потяг не зупинятиметься у Тернополі, дізналися від провідниці. Начальник потяга вибачився і запропонував виходити о першій ночі у Хмельницькому або о 4 ранку у Львові. Нас таких заручників - 15 лише у вагоні. Чому нас як злочинців етапують заблокованими в потязі без права і можливості вийти в рідному місті", - звернулись пасажири до міської влади.

Депутати прийняли звернення до міністра інфраструктури з проханням зняти обмеження на зупинку потягів у Тернополі. Вони закликали владу перенести місто з "червоної" зони.

Як повідомляв APnews раніше, глава Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов повідомив, що в червону карантинну зону увійшли Луцьк, Тернопіль та частина Чернівецької області.

Також писали, що влада Тернополя і Луцька відмовилися посилювати карантин на вимогу МОЗ.

Новини партнерів

Що чекає на порушників карантину в "червоній" зоні - відповідь поліції
Терорист, який захопив банк в центрі Києва, зажадав зустрічі зі ЗМІ

Найпопулярніше за тиждень