Вбивство поліцейського в Чернігові: двом патрульним пред'явили звинувачення

Вбивство поліцейського в Чернігові: двом патрульним пред'явили звинувачення
Читать на русском

Слідство вважає, що правоохоронці не надали необхідну допомогу.

Двоє поліцейських постануть перед судом у справі про звіряче вбивство копа в Чернігові. Їм пред'явили підозри в тому, що вони залишили загиблого в небезпечній ситуації без допомоги.

Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

Так, двох співробітників управління патрульної поліції в Чернігівській області повідомлено про підозру за частиною 3 статті 135 "Залишення особи без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані, що спричинило її смерть" Кримінального кодексу України.

Відзначається, що патрульні в ніч на 2 жовтня на вул. Незалежності в Чернігові виявили групу людей, у яких був конфлікт з двома чоловіками - поліцейськими.

"Однак правоохоронці не припинили виявлене правопорушення, а покинули місце події, залишивши без допомоги двох поліцейських, які, з огляду на кількість нападників, перебували в загрозливому для життя стані. Після цього побиття потерпілих продовжилося, в результаті чого один з них помер на місці події, а інший потрапив до лікарні ", - йдеться в повідомленні.

Раніше APnews повідомляв, у ніч на 2 жовтня на вулиці Незалежності в Чернігові група молодих людей жорстоко побила двох поліцейських, у результаті чого один з правоохоронців загинув. На момент інциденту обидва поліцейських перебували у відпустці, тому на відео можна побачити, що вони були в цивільному одязі.

Новини партнерів

Україна отримала від Німеччини 1,5 мільйона доз COVID-вакцини AstraZeneca
У Колумбії затримали найбільш розшукуваного наркобарона

Найпопулярніше за тиждень