Вандали пошкодили дефібрилятори в метро Києва, - фото

Вандали пошкодили дефібрилятори в метро Києва, - фото
Читать на русском

Щоб запобігти виникненню подібних ситуацій, адміністрація метрополітену просить повідомляти персонал станції та представників поліції, якщо дії пасажирів біля устаткування видаються підозрілими.

Невідомі вандали пошкодили дефібрилятори в столичному метро. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу КП "Київський метрополітен".

«На станції «Університет» троє молодих чоловіків вийняли дефібрилятор з боксу без потреби і відкрили електроди. Останні тепер підлягають заміні. Також на станціях «Академмістечко» і «Хрещатик» пошкоджені кришки боксів дефібриляторів. А на станції «Арсенальна» обладнання недавно намагався викрасти безхатько», - йдеться у повідомленні.

Щоб запобігти виникненню подібних ситуацій, адміністрація метрополітену просить повідомляти персонал станції та представників поліції, якщо дії пасажирів біля устаткування видаються підозрілими.

«Дефібрилятор не панацея від усіх недуг, але може врятувати життя. Закликаємо відповідально ставитися до обладнання. Пам'ятайте, його використання може знадобитися вашим близькіим або вам особисто», - заявила прес-служба установи.

Нагадаємо, в березні 2021 року на 19 станціях Київського метрополітену було встановлено 52 дефібрилятори.

Вандали пошкодили дефібрилятори в метро Києва, - фото

Раніше APnews повідомляв, у Києві осквернили арт-об'єкт, присвячений політв'язням Криму, - фото.

Новини партнерів

В Ірані батьки розчленували сина і викинули на смітник через відмову одружитися
Ляшко пообіцяв "гарантовано" зробити 10 млн щеплень за літо, якщо стане главою МОЗ

Найпопулярніше за тиждень