Вакарчук назвав себе "політичним провайдером" і покинув пост глави партії "Голос"

Вакарчук назвав себе "політичним провайдером" і покинув пост глави партії "Голос"
Читать на русском

Партію "Голос" очолить Кіра Рудик

Відомий український співак і фронтмен групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук в середу, 11 березня, покинув пост парламентської партії "Голос". Про це повідомив музикант у Facebook.

При цьому він зазначив, що його місце займе Кіра Рудик.

"Сьогодні ми стоїмо перед дуже серйозним викликом: влада під виглядом нових облич насправді простягає старі. Ми ж своїм прикладом показуємо зворотне: ми наводимо до лідерських позицій і в партії й парламенті нових професійних людей. Саме тому сьогодні з'їзд партії "Голос" обрав новим головою партії кращого управлінця з нашої команди - Кіру Рудик", - зазначив Вакарчук у своєму відеозверненні.

При цьому він вказав, що новий керівник має безцінний досвід.

"Моя місія - і далі приводити в політику нових чесних професійних людей з власним баченням і створювати політичну конкуренцію всім тим, хто йде до влади без бачення, компетенції, власного бачення. А також боротися з тими, хто йде в політику для власного збагачення", - підсумував співак.

Варто відзначити, що Кіра Рудик займала пост перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань цифрової трансформації.

Вона навчалася в Києво-Могилянській академії за спеціальністю "Інформаційні технології". Після цього працювала тестувальницею програмного забезпечення з 2005 року в Software MacKiev, а з 2007 року - в TAIN Ukraine. Пізніше Рудик керувала київським R & D-офісом, який займається розробкою всього софта для Ring.

Як раніше повідомляв APnews, партія "Голос" відмовилася голосувати за новий склад Кабінету міністрів і демонстративно покинула залу засідань Ради

Новини партнерів

Китайський коронавірус забрав понад 4,5 тисячі життів
Стало відомо, якими "важкими" ліками лікують коронавірус в Італії

Найпопулярніше за тиждень