В Україні відкрили реєстрацію на додаткову сесію ЗНО

В Україні відкрили реєстрацію на додаткову сесію ЗНО
Читать на русском

Починаючи з понеділка, 25 травня, в Україні почалась реєстрація для участі у додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Починаючи з понеділка, 25 травня, в Україні почалась реєстрація для участі у додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Українського центру оцінювання якості освіти.

Зареєструватись на додаткові сесії можна до 9 червня тим, хто не зміг пройти реєстрацію під час основного періоду і проживають на території, де встановлено карантин, режим надзвичайної ситуації або надзвичайного стану.

Крім того, реєстрація буде доступна для учасників АТО, жителів тимчасово окупованих територій Донбасу та анексованого Криму, ув’язнених та учнів, які повинні складати державну підсумкову атестацію у формі ЗНО, проте не змогли зареєструватися в основний період з поважних причин.

"Щоб зареєструватися для участі в додатковій сесії ЗНО, потрібно правильно обрати категорію, створити і заповнити реєстраційну картку, підготувати комплект реєстраційних документів і подати його відповідальному за реєстрацію в навчальному закладі (для випускників шкіл, студентів професійно-технічних закладів і коледжів, які в цьому році закінчують отримання повної загальної середньої освіти) або відправити його у відповідний регіональний центр оцінювання якості освіти (для випускників минулих років)", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв APnews раніше, у Києві з 1 червня відкриються дитячі садочки, готелі, пляжі, а також цвинтарі для відвідування. Також відкриють школи для проведення ЗНО.

Новини партнерів

В УПЦ розповіли свою версію, чому людям була послана пандемія
"Не робіть з ялівцю слона": Кличко розповів, коли на Хрещатик повернуться каштани

Найпопулярніше за тиждень