В Україні розглянуть подальше пом'якшення карантину - ОП

В Україні розглянуть подальше пом'якшення карантину - ОП
Читать на русском

В Україні вже працює 569 продуктових ринків.

Показники захворюваності коронавірусом в Україні дозволяють розглядати подальше ослаблення карантину. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Офісу президента.

Відзначається, що відбулася селекторна нарада під головуванням Володимира Зеленського щодо запобігання поширення коронавірусу, в якому брали участь представники Кабміну і правоохоронних органів. Основною темою були заходи, які приймають інші країни для безпечного виходу з карантину, та етапи пом'якшення обмежень в Україні.

За даними Міністерства охорони здоров'я, кількість пацієнтів з пневмонією почали скорочувати.

"Нинішні показники дозволяють розглядати майбутні етапи пом'якшення карантину і рухатися вперед з плануванням. Однак треба дивитися на ситуацію: згідно з нею показники можуть змінюватися. Ми не можемо допустити великих спалахів коронавірусу", - заявив Зеленський.

При цьому прем'єр-міністр Денис Шмигаль нагадав, що Європа дотримується карантину, хоча влада деяких країн вирішили його послабити.

Також зазначено, що в Україні вже працює 569 продуктових ринків.

Як раніше повідомляв APnews, в Києві можуть знову посилити карантин, якщо протягом тижня ситуація із захворюванням на коронавірус погіршиться.

Новини партнерів

Невідомі підпалили мотоцикл та кинули гранату в авто фігурантів справи про плівки Єрмака
Кличко повідомив, коли скасують проїзд за спецквитками у транспорті Києва

Найпопулярніше за тиждень