В Україні побудують 25 спортивних об’єктів-“магнітів” в регіонах

В Україні побудують 25 спортивних об’єктів-“магнітів” в регіонах
Ексклюзив
Читать на русском

В найближчі роки буде побудовано 25 "магнітів" - спортивних об’єктів, олімпійських баз, просто спортивних комплексів, майданчиків

Україна крок за кроком рухається вперед у питанні популяризації спорту. Про це на брифінгу 25 червня розповів міністр спорту Вадим Гутцайт, передає APnews. Особливо важливою складовою цього питання очільник відомства назвав спортивну інфраструктуру.

“На сьогоднішній день я бачу, що ми крок за кроком рухаємося вперед, для спорту дуже важлива інфраструктура. Я думаю, ви чули заяву Президента на прес-конференції про те, що в найближчі роки буде побудовано 25 магнітів - спортивних об’єктів, олімпійських баз, просто спортивних комплексів, майданчиків. Щоб спорт став популярним в країни, щоб наші діти і всі верстви населення займались спортом”, - сказав Гутцайт.

Міністр розповів, що на сьогоднішній день по всій Україні вже є об’єкти, які будуть добудовані в цьому році, є проекти, які вже пройшли експертизу, очікують кошти та будуть будуватись наступного року.

“Багато об’єктів до вересня місяця будуть здані, багато - до кінця цього року. Для нас це дуже важливо, щоб розвивався спорт, щоб було де займатись. Без спортивної інфраструктури не може бути спорту”, - сказав очільник відомства.

Читайте також:
НСК "Олімпійський" відкриють повністю і назавжди зроблять вхід безкоштовним - Гутцайт

Новини партнерів

У вересні у Мінспорту не буде грошей на підготовку спортсменів - Гутцайт
У Мінспорту розповіли, як будуть виділяти гроші "по-новому"

Найпопулярніше за тиждень