В Україні після Великодня можуть послабити карантин

В Україні після Великодня можуть послабити карантин
Читать на русском

Денис Шмигаль нагадав, що в українців немає фінансової подушки, щоб довго не працювати

Карантин для запобігання поширенню китайського коронавірусу в Україні продовжили, але країна не може жити в такому режимі півроку. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву прем'єр-міністра Дениса Шмигаля в ефірі програми Свобода слова на ICTV.

При цьому він вказав, що Кабінет міністрів розглядає можливість послабити карантин, щоб запустити економіку, але це залежить від поширення коронавірусу в країні.

"Ми дуже добре розуміємо, що у багатьох людей, у більшості населення України немає фінансової подушки, і немає можливості три місяці просто сидіти вдома. Люди повинні заробляти гроші. Економіку треба запускати. Україна також не та багата країна, яка може дозволити собі півроку не працювати та дивитися телевізор на дивані", - заявив Шмигаль.

Крім того, глава Кабміну зазначив, що одним із головних завдань - підтримка громадян, які залишилися без засобів, тому після Великодня уряд буде розглядати подальші економічні кроки.

Варто відзначити, що Великдень у 2020 році випадає на 19 квітня.

Як раніше повідомляв APnews, колишній міністр економіки Тимофій Милованов заявив, що коронавірусний карантин призведе до втрати роботи близько 170 000 - 500 000 чоловік

Новини партнерів

Трамп продовжив санкції проти РФ через кібератаки
Хворого на коронавірус нардепа Шахова виписали з лікарні

Найпопулярніше за тиждень