В Україні переведуть кримінальні провадження в електронний формат

В Україні переведуть кримінальні провадження в електронний формат
Читать на русском

З 30 квітня буде запущено пілотний проект системи електронного кримінального провадження eCase

Офіс генерального прокурора повідомив, що в Україні з 30 квітня почне діяти пілотний проект з переведення кримінальних проваджень в електронний формат. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Офісу генпрокурора.

З 30 квітня буде запущено пілотний проект системи електронного кримінального провадження eCase. Першими його перевірять Національне антикорупційне бюро, Спеціалізована антикорупційна прокуратура і Вищий антикорупційний суд.

Пілот передбачає інтеграцію eCase з Єдиним реєстром досудових розслідувань та системами судових органів.

Слідство буде оперативно отримувати та мати можливість аналізувати всі необхідні дані, оскільки система оновлює всю інформацію на кожному етапі, планує time-management і календар завдань. Свідки, підозрювані і їхні представники також будуть отримувати необхідні документи в електронному форматі. Судді будуть мати можливість доступу до системи навіть в умовах судового засідання для додаткового дослідження доказів і ключових позицій у провадженні.

Як повідомляв APnews раніше, у Сумах звільнили майже півсотні лікарів місцевого пологового будинку під час карантину у зв’язку з поширенням коронавірусу.

Новини партнерів

Коли закінчиться пандемія коронавірусу в Україні та світі: прогнози астрологів
Зеленський: Жодна лікарня зараз не може бути закритою

Найпопулярніше за тиждень