В Україні через ожеледицю сталося майже 1500 ДТП: понад 100 постраждалих

В Україні через ожеледицю сталося майже 1500 ДТП: понад 100 постраждалих
Читать на русском

У поліції зазначили, що в ДТП через ожеледицю загинули вісім осіб

Правоохоронці за минулу добу зареєстрували майже 1500 повідомлень про ДТП. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького.

"Як завжди, зима приходить несподівано - не всі водії були готові до зміни погодних умов, більш того ... знайшлися і ті, хто виїхав вчора на літній гумі", - зазначив Білошицький.

Так, за минулу добу на території України зареєстровано 1435 повідомлень про ДТП, з них 84 - повідомлення про ДТП із загиблими чи травмованими. При цьому в результаті аварій вісім людей загинули, а ще 99 отримали різні травми.

"У Києві на лінію 102 надійшло 503 повідомлення про ДТП. З яких 7 - повідомлень про ДТП із загиблими чи травмованими. В результаті аварій загинули 2 людини та 6 травмовані. Водночас спостерігається зменшення" порушень швидкості ", які зафіксовані в автоматичному режимі. вчора камери зафіксували всього 3075 і це рекордно низький показник", - підсумував поліцейський.

Як раніше повідомляв APnews, в поліції хочуть законодавчо зобов'язати водіїв в Україні міняти літню гуму на зимову. Зараз же правила дорожнього руху лише регулюють обов'язкову глибину протектора

Новини партнерів

У Раді назвали три кроки для отримання компенсації за лікування COVID-19 вдома
У РФ смертник підірвався біля будівлі ФСБ, є постраждалі

Найпопулярніше за тиждень