В Україні через коронавірус ізолювали понад 20 осіб, з них двоє в Києві

В Україні через коронавірус ізолювали понад 20 осіб, з них двоє в Києві
Читать на русском

Двоє людей, які контактували з хворою пенсіонеркою, знаходяться в Києві

Пенсіонерка з Радомишля Житомирської області, у якої виявили китайський коронавірус, контактувала з 22 особами. Про це повідомив глава Радомишльської райдержадміністрації Віктор Пулковський в коментарі hromadske

"Те коло людей, що безпосередньо контактували - ці люди ізольовані та перебувають під наглядом лікарів вдома", - зазначив Пулковський.

При цьому він вказав, що всі люди погодилися на самоізоляцію добровільно, а двоє з них - жителі Києва, тому проходять ізоляцію в столиці

"Щодо киян - це опрацьована інформація, з ними проведена бесіда, і далі контакти їх опрацьовуються. Але вже я цього не знаю, я не в Києві, то вже відповідні служби працюють", - додав чиновник.

Крім того, він заявив, що в районі надзвичайний стан не оголошували, але це може статися.

"Завтра (13 березня - ред.) о 9:00 ще одне засідання - ми чекаємо вказівок від Житомира ... Стан людей в Радомишлі спокійний, паніки немає. Ми досить швидко зреагували, відразу знайдені особи", - зазначив чиновник.

Як повідомляв APNews, Міністерство охорони здоров’я України підтвердило ще два випадки зараження коронавірусом на території країни.

Новини партнерів

Зеленський затвердив в Національну інвестиційну раду іноземців та міністрів
Оксолінова мазь і провітрювання: Джамала розповіла, як рятується від коронавірусу

Найпопулярніше за тиждень