В Україні частина регіонів може перейти в "зелену" зону - Шмигаль

В Україні частина регіонів може перейти в "зелену" зону - Шмигаль
Читать на русском

Коронавірус в Україні продовжує відступати.

В Україні ряд регіонів може перейти в "зелену" зону карантину. Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву прем'єр-міністра Дениса Шмигаль під час наради за участю президента.

За словами глави уряду, в країні вже восьмий тиждень поспіль стабільно знижується рівень захворюваності COVID-19. В якості підтвердження Шмигаль називає дві цифри - сьогодні в Україні 243 тисячі хворих у порівнянні з 420 тисячами людей на піку епідемії.

"Майже всі області зараз знаходяться в "жовтій" зоні. Черкаська область - єдина в "помаранчевій" зоні за коефіцієнтом виявлення випадків інфікування. Також є частина областей, які можуть перейти на "зелений" рівень епідемічної небезпеки", - заявив Шмигаль.

Також за словами прем'єр-міністра, в ці вихідні в центрах вакцинації почали прищеплювати людей старше 65 років, які записалися через додаток "Дія". Всього в Україні вакциновано 956 тисяч осіб.

Раніше APnews повідомляв, що в Україні перша область повернулася в "помаранчеву" зону карантину. Своєю чергою на минулих вихідних щеплення отримали понад 3 000 осіб старше 65 років, які записалися в чергу в додатку "Дія".

Новини партнерів

В американській «Попелюшці» фею-хрещену зіграє немолодий темношкірий гей, - фото
Мовний омбудсмен схвалив стеження за депутатами Харкова через російську мову

Найпопулярніше за тиждень