В "Слузі народу" розповіли свою версію історії з "міністром Саакавшілі"

В "Слузі народу" розповіли свою версію історії з "міністром Саакавшілі"
Ексклюзив
Читать на русском

Юрій Арістов вважає, що призначення Михайла Саакашвілі в Кабмін цікаве і сміливе рішення

Призначення колишнього губернатора Одеської Області Михайла Саакашвілі на пост віце-прем'єр-міністра з реформ могло і не бути на порядку денному позачергового засідання Верховної Ради у четвер, 30 квітня. Про це в ексклюзивному коментарі APnews розповів народний депутат від "Слуги народу" Юрій Арістов.

"Порядок денний - це консолідована позиція фракції. Вони збираються і, я думаю, більшістю вирішують виносити чи ні те чи інше питання, а це прерогатива глави парламенту. На жаль, не можу сказати точно, чому зараз зняли або чому зняли минулого разу. А чи був цей порядок денний?" - зазначив нардеп.

При цьому він вважає, що призначення Саакашвілі в Кабмін дуже цікаве і сміливе рішення.

"Я вважаю, що це цікаве і сміливе рішення. Є плюси та мінуси. Важко забігти в майбутнє й з упевненістю сказати, що це дійсно позитив. Є історія, були конфлікти, є енергія, є якісь справи, але що сталося зараз ... Минуло дуже багато часу і який баланс всередині ... Хотілося б більше ініціативи від прем'єр-міністра і його позиції, що це командний гравець, щоб він представляв не з боку, показувати чим він займатиметься, з якою командою приходить", - підсумував Арістов.

Читайте також:

Як раніше повідомляв APnews, президент Грузії Саломе Зурабішвілі висловила стурбованість подальшою долею відносин Грузії та України через можливе призначення Михайла Саакашвілі на посаду віце-прем'єр-міністра з реформ в український уряд.

Новини партнерів

Втрачаємо від 20 до 120 тисяч гривень щомісяця: підприємці продовжують оплачувати свій "заморожений" бізнес
Юрист: МВФ шантажує Україну, вимагаючи залишити Ситника головою НАБУ

Найпопулярніше за тиждень