В "Слузі народу" пояснили виключення Євгена Шевченка

В "Слузі народу" пояснили виключення Євгена Шевченка
Читать на русском

Нардепи підтримали виключення Шевченко "через системні висловлювання і дій, які розходяться з політикою президента України".

Народного депутата Євгена Шевченка виключили з "Слуги народу", потім що він поставив під удар відносини з міжнародними партнерами. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву першого заступника голови фракції "Слуга народу" Олександра Корнієнко.

Відзначається, що нардепи підтримали виключення Шевченко "через системні висловлювання і дій, які розходяться з політикою президента України".

"Ми послідовно демонструємо нашу політичну позицію, і, якщо людина її не підтримує, цілком логічно, що він відправляється в самостійне плавання", - заявив політик.

За його словами, Шевченко "крім вираження власної політичної позиції дозволяє собі заяви в сфері зовнішньої політики, які не були погоджені ні з президентом України, ні з Міністерством закордонних справ".

"Своїми діями Шевченко поставив під загрозу відносини України з міжнародними партнерами, а також завдав шкоди міжнародному іміджу України як передбачуваному партнерові з послідовною політикою, який керується демократичними європейськими цінностями", - пояснив Корнієнко.

При цьому він вказав, що фракція не може "виправдовувати дії, що дискредитують політичну силу і главу держави".

Як раніше повідомляв APnews, народного депутата Євгена Шевченка виключили з "Слуги народу".

Новини партнерів

Омбудсмен заявила, що 8-річний хлопчик, якого знайшли у метро Києва, не ходить до школи
Під Кам'янцем-Подільським впала повітряна куля з людьми: лікар розповів про стан постраждалих

Найпопулярніше за тиждень