В "Слуги народу" пояснили, чому не відмовилися від фінансування з бюджету, незважаючи на обіцянку

В "Слуги народу" пояснили, чому не відмовилися від фінансування з бюджету, незважаючи на обіцянку
Ексклюзив
Читать на русском

Нардеп від фракції "Слуга народу" Василь Мокан в ексклюзивному коментарі APnews запевнив, що партія планує відмовитися від держкоштів.

Керівництво партії "Слуга народу" наприкінці березня обіцяло відмовитися від державного фінансування. Станом на 23 квітня жодна політична сила ще не зверталась до НАЗК із відповідною заявою, як повідомив глава Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Новіков.

В той же час, представник Кабінету міністрів у Верховній Раді і нардеп від фракції "Слуга народу" Василь Мокан в ексклюзивному коментарі APnews запевнив, що партія планує відмовитися від держкоштів.

"На скільки мені відомо, ми плануємо відмовитися від державного фінансування на користь боротьби з епідемією коронавірусу, але чи це буде третій квартал, чи четвертий сказати поки що не можу.

Питанням займається безпосередньо глава партії Олександр Корнієнко.

Як народний депутат, я знаю точно, що ми, голосуючи за зміни до Держбюджету, передбачили можливість передавання таких коштів, виправивши норму, коли партія могла відмовитись тільки на період всієї каденції від державного фінансування. Зміни полягають в тому, що тепер це можна робити поквартально", - наголосив нардеп.

Як повідомляв APnews, жодна партія ще не відмовилася від держфінансування.

Новини партнерів

Похолодання, дощі, а потім спека: синоптики розповіли, коли в Україні остаточно потеплішає
Керівництво "Укроборонпрому" запропонувало його ліквідувати через бюрократію

Найпопулярніше за тиждень