В "Слузі народу" прокоментували надання допомоги Азербайджану

В "Слузі народу" прокоментували надання допомоги Азербайджану
Читать на русском

Заява Людмили Марченко про допомогу Азербайджану не відповідає ні позиції партії, ні позиції країни

Особиста думка народних депутатів не є офіційною позицією України. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу "Слуги народу".

"Особисті думки депутатів не є офіційною позицією фракції. І тим більше офіційною позицією держави. Народні обранці можуть висловлювати свої думки та пропозиції щодо будь-яких питань. Однак рішення про надання допомоги іншим державам може приймати тільки уряд та Президент України. Закликаємо всіх представників влади бути зваженими у своїх заявах та коментарях. Вони не повинні провокувати протистояння й ворожнечу та суперечити офіційній позиції держави", - йдеться в повідомленні.

При цьому в партії нагадали, що в Україні проживають численні вірменська та азербайджанська діаспори та закликали їх не реагувати на провокації, а також дотримуватися українських законів.

"Ми щиро співчуваємо рідним і близьким загиблих і поранених в результаті бойових дій. І бажаємо миру Південному Кавказу", - підсумували в "Слугу народу".

Таким чином, в партії відреагували на заяви народного депутата Людмили Марченко про нібито готовність України надати Азербайджану військову і гуманітарну допомогу.

Як раніше повідомляв APnews, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що Україна не має наміру надавати військову допомогу жодній зі сторін конфлікту на Нагірному Карабасі.

Новини партнерів

Православний календар. Які церковні свята відзначають у жовтні
Мессі і Роналду проти "Динамо". Все що потрібно знати про "групу смерті" в Лізі чемпіонів

Найпопулярніше за тиждень