В РФ готують провокації на морі та зафарбовують бортові номери військових кораблів — Держприкордонслужба

В РФ готують провокації на морі та зафарбовують бортові номери військових кораблів — Держприкордонслужба
Читать на русском

РФ може готувати провокації, використовуючи свої військові кораблі.

Росія зафарбовує назви та бортові номери своїх військових кораблів на тлі повномасштабного вторгнення в Україну, повідомили уДержприкордонслужбі.

«В цій акції вбачається підготовка до майбутніх провокацій щодо цивільних суден із подальшим звинувачуванням в них українських військових кораблів. Зауважимо, військовий флот росії продовжує плекати найнижчі традиції піратства. », - зазначили прикордонники.

Варто зазаначити, що з початку повномасштабного вторгнення російські окупанти неодноразово робили підлості у Чорному морі.

«Під приводом фейкової контртерористичної операції заблокували роботу українських портів. Обстріляли чотири цивільні судна. З одного з підбитих танкерів влаштували екологічну бомбу, захоплюють та утримують у полоні цивільні вантажні судна», - додали до ДПСУ.

Прикордонники також уточнили, що росіяни також захопили одне пошуково-рятувальне судно та неодноразово загрожували застосуванням зброї рятувальним катерам, які йшли на допомогу екіпажам підбитих суден.

Новини партнерів

Росіяни на своїх літаках пишуть "На Берлін", бо хочуть піти набагато далі, ніж Україна – Зеленський звернувся до Німеччини (Відео)
Авдіївка та її околиці зазнали удару російської авіації та артилерії (Фото)

Найпопулярніше за тиждень