В опорних лікарнях Одеси по COVID-19 не вистачає лікарів

В опорних лікарнях Одеси по COVID-19 не вистачає лікарів
Читать на русском

Найбільше відчувається брак в лікарях-анестезіологах.

В опорних лікарнях Одеси по COVID-19 зіткнулися з нестачею лікарів, а також медсестер і санітарів. Про це APnews повідомляє з посиланням на прес-службу мерії Одеси.

В першу чергу, як повідомляють в міській раді, мова йде про брак лікарів-анестезіологів, а також середнього і молодшого медичного персоналу. Обговорення цієї проблеми велося за участю директорів лікарень.

"Активно ведуться переговори щодо залучення медиків до роботи в опорних лікарнях, а також готується звернення з даного питання до Міністерства охорони здоров'я та Кабінет міністрів України", - повідомили в мерії Одеси.

Варто відзначити, що на цей час в Одесі хворих з підозрою на коронавірус і з підтвердженим діагнозом можуть госпіталізувати в одну з чотирьох лікарень. Йдеться про міську інфекційну лікарню і відділення міської лікарні №5. Своєю чергою діти вступають в дитячу лікарню №3, а вагітні та породіллі - в пологовий будинок №2.

Раніше APnews повідомляв, що в Одесі коронавірус протягом 30 хвилин "вбив" чоловіка і дружину. Причиною смерті стали ускладнення після коронавірусної хвороби - при цьому подружжя не були вакциновані.

Новини партнерів

Разумкова відсторонили від ведення засідань Ради за ініціативою "Слуги народу"
Майже через 30 років: Кличко обіцяє, що Подільсько-Воскресенський міст відкриють до кінця 2021

Найпопулярніше за тиждень