"Нікого поруч": в ОП розповіли, де саме ізолювали хворих COVID-19 Зеленського і Єрмака

"Нікого поруч": в ОП розповіли, де саме ізолювали хворих COVID-19 Зеленського і Єрмака
Читать на русском

В одній із лікарень для президента і глави ОП облаштували спеціальні кабінети.

Хворі на коронавірус президент Володимир Зеленський та голова Офісу президента Андрій Єрмак продовжують вести свою роботу з ізольованих палат лікарні "Феофанія".

Про це розповів політтехнолог і радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю "Українській правді", передає APnews.

Як розповів радник Єрмака, у медзакладі "Феофанія" є спеціально облаштований кабінет. З нього Володимир Зеленський і проводить селекторні наради.

Він також запевнив, що президент і глава ОП повністю ізольовані.

"Усе досить строго, регламентовано протоколом. У них там стандартний графік. Єдине обмеження - це ізоляція, нікого немає поруч. Тобто, ніхто з помічників не перебуває біля президента або біля голови Офісу", - наголосив Подоляк.

За його словами, Зеленський і Єрмак спілкуються в телефонному режимі.

"У президента боксована палата зі спеціальним зв'язком. У Андрія Борисовича окрема палата. Вони комунікують, звичайно, але в телефонному режимі", - запевнив радник глави Офісу президента.

Як повідомляв APnews, 9 листопада Володимир Зеленський отримав позитивний результат тесту на коронавірус. Цього ж дня стало відомо, що Андрій Єрмак також підхопив хворобу.

Новини партнерів

Спроба відставки Пашиняна та арешт екс-віце-спікера парламенту: що відбувається в протестуючій Вірменії
В Україні добова кількість хворих на COVID-19 вперше перевалила за 11 000

Найпопулярніше за тиждень