Офіс Зеленського розкритикував Кличка через нестачу спецперепусток для медиків

Офіс Зеленського розкритикував Кличка через нестачу спецперепусток для медиків
Читать на русском

Зазначається, що влада Києва станом на 5 квітня незадовільно впоралася з цим завданням.

Офіс президента відреагував на проблему зі спецперепустками на громадський транспорт у Києві. Місцеву владу закликали оперативно вирішити ситуацію з дефіцитом пропусків.

Про це йдеться у повідомленні Офісу президента у Facebook, передає APnews.

Так, зазначається, що влада Києва станом на 5 квітня незадовільно впоралася з цим завданням, через що люди, які працюють на статегічно важливих підприємствах, не можуть дістатися на роботу.

Крім того, в Офісі президента Володимира Зеленського заявили, що Київ, зокрема мер Віталій Кличко, має терміново виправити ситуацію і забезпечити жителів міста можливістю користуватися громадським транспортом, а також вивести достатню кількість одиниць транспорту на маршрути.

"З 5 квітня цього року перевезення у громадському транспорті в місті Києві може здійснюватися виключно за спеціальними перепустками. Друк спецперепусток, організація їхньої видачі та забезпечення спецперепустками всіх працівників підприємств критичної інфраструктури є відповідальністю влади міста Києва.

Змушені констатувати, що це завдання не було виконане належним чином. З відповідних звітів та численних повідомлень бачимо, що без спецперепусток залишилася, серед іншого, і частина медичних працівників. Вважаємо таку ситуацію неприпустимою", - наголошується у повідомленні ОП.

Щодо ситуації в місті Києві зі спецперепустками для користування громадським транспортом. З 5 квітня цього року...

Posted by Офіс Президента України on Monday, 5 April 2021

Нагадаємо, як повідомляв APnews, з 5 квітня громадський транспорт столиці, у тому числі метро, працює виключно за спеціальними перепустками. Їх має видавати міська влада для працівників підприємств критичної сфери діяльності.

Також ми писали, як у Києві працює транспорт в перший день локдауну.

Новини партнерів

У Києві дітям забороняють гратися на дитячих майданчиках - все у червоних стрічках
На трасі Київ-Чоп розгулював абсолютно голий чоловік. Відео 18+

Найпопулярніше за тиждень