В одному з університетів Львова завідувач лабораторії варив метадон прямо в закладі

В одному з університетів Львова завідувач лабораторії варив метадон прямо в закладі
Читать на русском

Метадон продавали через спеціально створений інтернет-магазин та один з месенджерів

У Львові поліцейські викрили угрупування, яке у лабораторії місцевого університету виготовляло метадон, загалом воно встигло продати чотири кілограми наркотиків на понад 2,5 млн грн. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції.

До групи входило четверо мешканців Львова, організатором був раніше засуджений за контрабанду наркотиків співвласник місцевого кальян-бару у віці 35 років, а його "правою рукою" - 25-річний кандидат у майстри спорту, працівник того ж закладу. Останній відповідав за фасування та збут наркотиків на території України.

Наркотики виготовляв завідувач лабораторії одного з львівських університетів прямо у навчальному закладі, використовуючи його обладнання. Завдяки цьому чоловік виготовляв за раз понад кілограм наркотиків.

Метадон продавали через спеціально створений інтернет-магазин та один з месенджерів.

Правоохоронці задокументували факти виготовлення та збуту майже трьох кілограмів наркотиків. Організатора та учасників затримали 31 серпня, у них вилучили понад один кілограм метадону.

Всім затриманим повідомили про підозру за ч. 3 ст. 307 (вчинення кримінального правопорушення у складі організованої групи).

Як повідомляв APnews раніше, у Києві поліція припинила діяльність інтернет-магазину зі збуту психотропних речовин.

Новини партнерів

Шмигаль не виключає продовження карантину після 31 жовтня
Гео Лероса більшістю голосів виключили зі "Слуги народу"

Найпопулярніше за тиждень