В одній з квартир на Позняках, де в червні прогримів смертоносний вибух, знайшли вибухівку

В одній з квартир на Позняках, де в червні прогримів смертоносний вибух, знайшли вибухівку
Читать на русском

Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження.

В одній із квартир у будинку на Позняках, де влітку стався вибух та загинули люди, було виявлено зброю, боєприпаси та вибухонебезпечні рідини. Власника квартири вже затримали правоохоронці.

Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву столичної мерії.

Сам вибух стався в червні, проте тільки зараз власникам квартир почали видавати речі. Якраз під час проведення робіт із повернення речей мешканців будинку на Соломії Крушельницької, 1/5, рятувальники знайшли в одній із квартир нелегальну вогнепальну зброю. Зокрема, пістолети, рушниці, боєприпаси та ємкості, попередньо, із вибухонебезпечною речовиною.

В мерії заявили, що правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження. А от вилучену зброю, боєприпаси та ємкості передано до поліції для проведення слідчих дій. Власника квартири затримано.

Оновлено: ми зателефонували у поліцію, щоб з'ясувати деталі кримінального провадження. Проте виявилось, що у КМДА збрехали - у квартирі був травматичний пістолет, а у власника був на нього дозвіл. Тому правоохоронці нікого не затримували та кримінальне провадження не відкривали. Деталі тут.

Як повідомляв APnews раніше, в Києві на Позняках почали зміцнювати зруйновану багатоповерхівку, де в червні прогримів смертоносний вибух.

Нагадаємо, в Києві 21 червня о 10 ранку в дев'ятиповерховому житловому будинку по вул. Соломії Крушельницької, 1/5 стався вибух, який знищив 5 поверхів. Мешканців будинку евакуювали і поселили в інтернат на Харківському шосе. Жертвами страшного вибуху стали 5 осіб. Уряд пообіцяв виплатити жителям зруйнованого вибухом будинку в Києві від 50 до 100 тис. грн.

В одній з квартир на Позняках, де в червні прогримів смертоносний вибух, знайшли вибухівку

Новини партнерів

Джо Байден познайомився зі співробітником Burisma і натиснув на Порошенко - ЗМІ
Воротар в Бразилії поклав двох суперників одним ударом

Найпопулярніше за тиждень