В Одесі жінка звинуватила сусіда в згвалтуванні її 3-річного сина: дитину в неї забрали

В Одесі жінка звинуватила сусіда в згвалтуванні її 3-річного сина: дитину в неї забрали
Читать на русском

Коли хлопчика оглянув експерт, то не виявив на його тілі видимих тілесних ушкоджень

В Одесі жінка повідомила до поліції, що її сусід нібито згвалтував її 3-річного сина. За словами заявниці, чоловік вчинив розпусні дії о 5 ранку, коли її не було вдома.

Про це APnews пише з посиланням на прес-службу поліції регіону.

Так, за словами мами, сьогодні близько п’ятої години ранку, коли її не було вдома, у її квартиру нібито зайшов сусід, який міг вчинити відносно її маленького сина дії сексуального характеру. Жінка розповіла, що хлопчика вона залишала на свою неповнолітню дочку, яка у цей час спала.

Чоловіка, про якого йшлося у зверненні, поліцейські доставили до територіального відділення поліції. Зараз з ним проводяться невідкладні слідчі заходи.

Проте коли хлопчика оглянув експерт, то не виявив на його тілі видимих тілесних ушкоджень. Зараз з дитиною продовжують працювати медики та ювенальні поліцейські.

Правоохоронці також розповіли, що відвідали родину заявниці. З'ясувалося, що жінка та її чоловік ведуть асоціальний спосіб життя, а їхні шестеро дітей виховуються в жахливих антисанітарних умовах. На підставі цього службою у справах дітей прийнято рішення про вилучення їх у батьків.

Наразі до ЄРДР внесені відомості за ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. В його рамках призначено низку судово-медичних експертиз, за висновками яких можлива додаткова кваліфікація події. Слідство триває.

APnews раніше писав, як на Київщині онук зґвалтував свою 91-річну бабусю.

Новини партнерів

Шмигаль офіційно ініціював відставку глави МОЗ Степанова
ЦВК зареєструвала п'ять груп збору підписів на референдумі: які питання хочуть винести

Найпопулярніше за тиждень