В Одесі фанати "Чорноморця" закидали камінням та петардами автобус власної команди. Відео

В Одесі фанати "Чорноморця" закидали камінням та петардами автобус власної команди. Відео
Читать на русском

Причиною нападу став конфлікт між уболівальниками та керівництвом клубу.

В Одесі вболівальники місцевого "Чорноморця" напали на клубний автобус, який перевозив футболістів на матч проти "Металіста 1925". Участь в акції взяли десятки фанів "моряків".

Про це APnews повідомляє з посиланням на прес-службу поліції на Одещині.

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Маразлієвській за кілька годин до початку матчу. Очевидці нападу повідомили, що десятки ультрас висловлювали невдоволення як незадовільними результатами команди, так і великою кількістю (16 футболістів), орендованих у київського "Динамо" гравців.

"Група молодих людей закидала димовими шашками автобус місцевої футбольної команди, коли та прямувала до стадіону. Пошкоджено скло на транспортному засобі, зі спортсменів ніхто не постраждав", - повідомили в поліції.

Крім димових шашок до автобуса летіли яйця та інші предмети, а також били ногами. Також каменем розбили шибку автобуса. На щастя, внаслідок нападу ніхто з гравців та співробітників клубу не постраждав.

Поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Копи намагаються встановити причетних до нападу. Зазначимо, що свій матч "Чорноморець" у підсумку виграв із рахунком 2:1.

Раніше APnews повідомляв, що у Харкові сталася масова бійка з поліцейськими. В результаті п'ятеро людей потрапили до лікарні, а сімох учасників затримали.

Новини партнерів

16-річному підлітку, який влаштував масштабну ДТП у Луцьку, оголосили про підозру
Патріотичне обурення Кличка-молодшого вчинком Ломаченка - крок в політику, - Чаплига

Найпопулярніше за тиждень