В Одесі дитина спалила 90% свого тіла, бігаючи по даху потяга

В Одесі дитина спалила 90% свого тіла, бігаючи по даху потяга
Читать на русском

Поліція застерігає молодь від таких необдуманих вчинків. Розплата за подібні забави неминуча і дуже жорстока - травмування і навіть смерть.

В Одесі 14-річна дитина спалила 90% свого тіла, бігаючи по даху товарного поїзда. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу поліції.

Інцидент стався у ніч на 9 квітня на залізничній станції "Одеса-Застава 1". За попередніми даними, дитина отримала важкі травми, бігаючи по даху товарного поїзда. Після НП швидка доставила хлопчика до лікарні з електроопіками II-III ступеня 90% поверхні тіла.

Зазначені відомості правоохоронці зареєстрували в журналі єдиного обліку. На цей час вони встановлюють всі обставини події та вирішують питання її кваліфікації.

«Правоохоронці у черговий раз застерігають молодь від таких необдуманих вчинків. Ви повинні пам'ятати: на залізниці струмом може вдарити не тільки при торканні проводів, але навіть на відстані кількох метрів від них. Розплата за подібні забави неминуча і дуже жорстока - травмування і навіть смерть», - підкреслили правоохоронці.

Раніше APnews повідомляв, в Одесі підлітка спалив струм через 25 гривень: відео.

Новини партнерів

Бабуся 5-річного хлопчика, який загинув на Донбасі, теж постраждала: ОБСЄ встановила деталі вибуху
Помер чоловік королеви Єлизавети II принц Філіп

Найпопулярніше за тиждень