В обсерваторі "Нових Санжар" іноземній громадянці знадобилася допомога медиків

Фото: лікарі в Нових Санжарах
Читать на русском

У евакуйованої загострилася хронічна гастроентерологічна хвороба.

Евакуйованій іноземці, яка знаходиться в обсервації на території медцентру "Нові Санжари", вчора знадобилася невідкладна допомога лікарів. Про це повідомив заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко в Facebook.

За його словами, в іноземки з'явився біль у животі. Після огляду та консультування зі спеціалістом, викликали швидку допомогу для проведення додаткового обстеження.

"Лікарі прибули із пересувним апаратом для проведення ультразвукової діагностики та зі спеціальними контейнерами для забору проб. Полтавські медики спрацювали оперативно. Зайшли, здійснили медичний огляд та вийшли із приміщення обсерватора із дотриманням всіх протиепідемічних норм", - розповів він.

Ляшко зазначив, що лікарі діагностували в іноземки загострення хронічної гастроентерологічної хвороби. Наразі евакуйована громадянка почувається добре. Ознак ГРЗ у громадян в обсервації немає.

"Лікарі склали план лікування, призначили дієтичне меню та залишили на спостереження в обсервації. Зараз евакуйована почуває себе добре. Наголошую, що ніяких ознак гострих респіраторних захворювань немає", - додав Ляшко.

Як повідомляв APnews раніше, у пасажирів з потяга "Київ - Москва" не знайшли ознак коронавірусу.

Новини партнерів

Прикордонники не впустили в Україну двох росіян - журналіста та піарницю
"Тітушки", яких звинувачують у провокаціях 20 лютого, насправді мешканці Нових Санжар

Найпопулярніше за тиждень