В "Муніципальній варті" Кличка під час обшуку знайшли гранатомети і вогнепальну зброю

В "Муніципальній варті" Кличка під час обшуку знайшли гранатомети і вогнепальну зброю
Читать на русском

Також в ході обшуків було виявлено велику кількість вибухівки.

Служба безпеки України провела серію обшуків в київському громадському об'єднанні "Муніципальна варта". В результаті обшуків було виявлено серйозний арсенал вогнепальної зброї, в тому числі гранатомет.

Про це APnews повідомляє з посиланням на депутата Київради Михайла Наконечного, а також ряд ЗМІ.

За наявною інформацією, обшуки проходили відразу в декількох місцях - на базі і на полігоні, а також в квартирах. Підготовка до проведення операції нібито зайняла два місяці. За цей час оперативники СБУ фіксували незаконне збирання та зберігання зброї членами "варти".

В результаті обшуків вдалося вилучити справжній арсенал - вогнепальна зброя, велика кількість вибухівки і навіть гранатомет. Велика частина зброї нібито потрапила до столиці із зони Операції об'єднаних сил.

На цей час від СБУ ще не було офіційної заяви. Однак за наявною у ЗМІ інформації, обшуки проходили в рамках справи про незаконне поводження зі зброєю. У разі, якщо інформація про обшуки і вилученому арсеналі підтвердиться - у Кличка можуть виникнути великі проблеми.

Раніше APnews повідомляв, що до будинку мера Києва Кличка прийшли силовики зі зброєю і в шоломах. Пізніше в СБУ пояснили цей візит іншою справою, в якому були замішані мешканці того ж будинку.

Новини партнерів

500 тон токсинів у воді та ґрунті: у Вінниці мало не сталася екологічна катастрофа - відео
Масове отруєння в Харкові: винним загрожує 3 роки в'язниці

Найпопулярніше за тиждень