В Києві виявили понад 80 випадків коронавірусу в будинку-інтернаті

В Києві виявили понад 80 випадків коронавірусу в будинку-інтернаті
Читать на русском

Кличко додав, що трьох пацієнтів з персоналу госпіталізували

У Дарницькому жіночому будинку-інтернаті у Києві зафіксували понад 80 нових випадків коронавірусу, серед яких жінки у віці від 7 до 35 років. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву мера Києва Віталя Кличка на брифінгу.

"У Дарницькому будинку-інтернаті для дівчат сьогодні підтвердили захворювання у 81 людини. Там спочатку виявили хвору жінку-робітницю. І після цього зробили ПЛР-тести всім вихованцям та персоналу закладу. Загалом протестували 182 людини. За результатами тестів - хворих 81 людина: 53 вихованки віком від 7 до 35 років, 26 жінок і двоє чоловіків з персоналу інтернату", - сказав він.

Кличко додав, що трьох пацієнтів з персоналу госпіталізували, інший персонал перебуває на самоізоляції в будинку. Вихованки закладу знаходяться у задовільному стані та отримують медичну допомогу в інтернаті.

"Як з'ясували, вірус занесла одна жінка - молодша медсестра однієї з груп інтернату. Зазначу, що такі інтернати працюють у закритому режимі. Окрім персоналу їх ніхто не відвідує", - підкреслив мер Києва.

Він уточнив, що наразі будинок-інтернат повністю закритий на карантин, проводяться заходи з посиленої дезінфекції та медичне обстеження.

Як повідомляв APnews раніше, у Києві зафіксовано новий спалах захворювання на коронавірус COVID-19.

Новини партнерів

Сивохо заявив, що на Донбасі "багатошаровий конфлікт": є три "шари"
На Житомирській трасі сталось 7 аварій в обох напрямках, є постраждалі: в поліції розповіли деталі

Найпопулярніше за тиждень