В Києві екс-в’язень зухвало нападав на жінок - бив каменем по голові та грабував

В Києві екс-в’язень зухвало нападав на жінок - бив каменем по голові та грабував
Читать на русском

Одна з жертв досі перебуває в лікарні з травмою голови

На початку грудня до поліції Києва звернулися дві жінки зі схожими повідомленнями про те, що у Голосіївському районі невідомий напав на них, забрав цінності та втік. Правоохоронці розпочали пошуки та вийшли на його слід.

Про це APnews повідомляє з посиланням на коментар столичної поліції.

Вдалось з’ясувати, що злочини були скоєні з різницею у півгодини. У темну пору доби фігурант, побачивши самотню жінку, підбігав до неї, бив по голові каменем і забирав цінності. Зловмисника вдалось затримати. Виявилось, що він - 26-річний киянин, який нещодавно вийшов з СІЗО. Його раніше засудили до 5 років позбавлення волі за вчинення двох злочинів: крадіжки та угон авто.

У ході обшуків у нього виявили і вилучили речі та документи потерпілих. У поліції зазначили, що у слідчих є обґрунтовані підстави підозрювати затриманого у вчиненні ще трьох аналогічних злочинів. При цьому одна з потерпілих перебуває у лікарні з травмою голови, наразі її стан стабільний.

Слідчі Голосіївського управління поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 186 (Грабіж) і ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Поліцейські звернулися із клопотанням до Голосіївського районного суду про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше APnews писав, що у Києві затримали третього підозрюваного у звірячому вбивстві музиканта Дерев'янко.

В Києві екс-в’язень зухвало нападав на жінок - бив каменем по голові та грабував

Новини партнерів

Списання боргу, 8000 грн і ліцензія на алкоголь: Зеленський затвердив допомогу бізнесу в карантин
Зіграємо проти чемпіонів світу: стали відомі суперники України у відборі на ЧС-2022

Найпопулярніше за тиждень