В Івано-Франківську поліцейські не пустили на протест до Києва антивакцинаторів без COVID-сертифікатів

В Івано-Франківську поліцейські не пустили на протест до Києва антивакцинаторів без COVID-сертифікатів
Читать на русском

Водій автобуса також відмовився везти пасажирів, як побачив поліцію.

Поліція Івано-Франківська не пустила на акцію протесту під Верховну Раду противників вакцинації через те, що вони не мали COVID-сертифікатів. Про це повідомляє APnews з посиланням на видання "Репортер".

Повідомляється, що правоохоронці зупинили автобус, який їхав до Києва – в ньому знаходилися 35 осіб. Усі вони прямували для участі у акції протесту під Верховною Радою. Але жодного з них не було ні сертифікатів вакцинації, ні негативних ПЛР-тестів. А водій автобуса відмовився їхати далі, як побачив копів.

Саме тому поліцейські не дозволили автобусу продовжити свій рух, оскільки міжобласне транспортне сполучення зараз під забороною для невакцинованих українців. В результаті спалахнули суперечки між пасажирами та правоохоронцями, внаслідок яких усі противники вакцинації просто розійшлися. При цьому наголошується, що поліцейські вирішили не складати жодних протоколів за порушення правил карантину.

Раніше APnews повідомляв, що у Києві сотні антивакцинаторів вийшли на протест проти "COVID-геноциду" та блокували дороги. Нардеп Данило Гетьманцев заявив, що всі протестувальники мають заявити також про свою відмову від допомоги медиків на випадок хвороби. А міністр охорони здоров'я Ляшко зазначив, що "антивакцинаторський дух швидко зникає у реанімації".

Новини партнерів

Дружину Семенченка підозрюють у крадіжці пожертв з фонду батальйону "Донбас" на суму понад 150000 гривень
ВООЗ схвалила індійську COVID-вакцину Covaxin, створену на основі "убитого" вірусу SARS-CoV-2

Найпопулярніше за тиждень