В Івано-Франківській області чоловік намагався підірвати BMW X5, а втратив руку та потрапив у реанімацію

В Івано-Франківській області чоловік намагався підірвати BMW X5, а втратив руку та потрапив у реанімацію
Читать на русском

Відомо, що чоловік намагався встановити вибухівку на машину свого знайомого, мотиви наразі встановлює поліція.

У селі Крихівці в Івано-Франківській області чоловік намагався встановити вибухівку на машину BMW X5 свого знайомого, але вона детонувала мало не вбивши. Зловмисник з тяжкими травмами та ампутацією верхньої кінцівки потрапив у реанімацію.

Про це APnews повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції в Івано-Франківській області. За даними правоохоронців, прибувши на місце НП, не виявили винуватця вибуху. А автомобіль отримав незначні ушкодження.

"Попередньо, правоохоронці встановили, що невідомий з застосуванням вибухового пристрою невстановленого зразка, здійснив пошкодження автомобіля "BMW X5". Внаслідок вибуху пошкоджено передню частину автомобіля. З місця події всі речові докази слідчі вилучили й направили на експертизу", - йдеться у повідомленні поліції.

Пізніше до поліції надійшов дзвінок з Центральної міської клінічної лікарні Івано-Франківської міської ради, про те, що до них до відділення звернувся чоловік з серйозними травмами, отриманими внаслідок вибуху.

Лікар, оглянувши потерпілого, діагностував у нього травматичну ампутацію правої руки на рівні передпліччя, осколкові поранення очей та обличчя та бокової поверхні тулуба праворуч, а також травматичний та геморагічний шок 1-2 ступеня. Чоловіка госпіталізували до реанімаційного відділення.

Поліція за цим фактом відкрила кримінальні провадження відразу за двома статтями за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення чи пошкодження майна) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Наразі співробітники поліції встановлюють деталі події та мотиви підривника. Продовжується досудове розслідування.

Раніше APnews повідомляв, у Київській області агресивний чоловік погрожував підірвати будинок і кидався з сокирою на поліцейських.

Новини партнерів

У Таїланді через різкий стрибок цін на свинину люди переходять на м'ясо крокодила
Ердоган заявив, що не вірить в окупацію України Росією

Найпопулярніше за тиждень