В Італії українець підпалив власну дружину і спробував сховатися

В Італії українець підпалив власну дружину і спробував сховатися
Читать на русском

Наразі жінка знаходиться в лікарні.

В італійській провінції Монца 40-річний українець намагався спалити свою дружину. Про це APnews повідомляє з посиланням на видання Il fatto quotidiano.

Як повідомляють італійські ЗМІ, між 40-річним громадянином України і його дружиною вибухнув скандал. Під час сварки чоловік пішов з дому, але незабаром повернувся з каністрою бензину і запальничкою.

Він облив жінку і кинув в неї запальничку. На щастя, потерпіла встигла швидко зреагувати, і скинула з себе весь одяг, яка горіла. Завдяки цьому їй вдалося уникнути серйозних травм.

Медикам про інцидент повідомив син сімейної пари, який став свідком інциденту. Сам же чоловік спробував сховатися, але його досить швидко знайшли і затримали місцеві карабінери. Наразі українець перебуває під вартою.

Жінка, своєю чергою, знаходиться в лікарні. Відзначається, що зараз її життю нічого не загрожує, а завдяки своїй реакції вона отримала лише поверхневі опіки на тілі.

Раніше APnews повідомляв, що в Італії українець-в'язень у в'язниці побив відразу трьох наглядачів. Постраждалі потрапили у відділення невідкладної допомоги.

Новини партнерів

Зеленський підписав закон про фінансову підтримку для молодих фермерів
"Гроші ходять за дитиною": МОН готується реформувати дошкільну освіту

Найпопулярніше за тиждень