В Італії спіймали сутенерку, яка привезла в країну 32 повії-ескортниці з України

В Італії спіймали сутенерку, яка привезла в країну 32 повії-ескортниці з України
Читать на русском

Дівчата перебували в Італії за туристичною візою

Поліція Італії звинуватила українку і ще двох осіб у пособництві до нелегальної імміграції та експлуатації проституції. Вона шукала "ескортниць" з України та інших країн, пропонуючи роботу в нічному клубі.

Про це повідомляє APnews з посиланням на Ilpiccolo.

Арешт провели в місті Алессандрія, Італія, 17 жовтня, в місцевому нічному клубі "Black & White".

За інформацією поліції, українка, ім'я якої не повідомляється, була менеджером повій. Вона комунікувала з ними під час їх перебування в країні, а також допомагала шукати своїм спільникам нових дівчат. Відзначається, що більшість з повій були українками, які прибули до Італії за туристичною візою.

Відвідувачі “Black & White” могли скористатися послугами двома способами: "зняти" ескорт в закладі "для спілкування", при цьому кожні 20 хвилин оплачувати дівчатам нібито коктейлі за 15 євро, або ж провести час поза клубом - тоді ціна на секс-послуги підіймалася до 250 євро.

Проживали дівчата в орендованих квартирах біля самого клубу, які завбачливо зняв один із затриманих. В ході рейду поліція виявила 32 повій, а також 24 відвідувачів.

Відзначається, що слідчі вже встановили причетність всіх підозрюваних до нелегальної імміграції та секс-експлуатації.

Раніше APnews також повідомляв, у Львові правоохоронці затримали 52-річного громадянина Королівства Швеції за підозрою у вербуванні українок для сексуальної експлуатації.

Новини партнерів

Україна порушила права переселенців, заборонивши їм голосувати на виборах - рішення ЄСПЛ
Україна має бути готовою до вторгнення Росії в кожну область, окуповану чи ні – командувач ССО

Найпопулярніше за тиждень