В Італії гінеколог із "чудотворним членом" пропонував пацієнткам секс-лікування від раку

В Італії гінеколог із "чудотворним членом" пропонував пацієнткам секс-лікування від раку
Читать на русском

Він стверджував, що може передати імунітет через інтимний зв'язок, бо "вакцинований".

В Італії гінеколог вирішив, що у нього "чудотворний член", за допомогою якого він пропонував своїм пацієнткам лікуватися від раку. Простіше кажучи, він заявляв дівчатам, що за допомогою сексу з ним вони зможуть позбавитися від хвороби.

Про це APnews пише з посиланням на DailyMail.

60-річний Джованні Міньєлло (так звати лікаря) заявив одній зі своїх пацієнток, що вона має вірус папіломи, який може викликати рак. При цьому лікар сказав пацієнтці, що він може вилікувати її, займаючись з нею сексом. Він стверджував, що може дати їй імунітет до вірусу через інтимний зв'язок, бо "вакцинований".

"Я врятував багатьох жінок від раку. Всі, з ким я контактував, згодом були здоровими», - сказав він їй.

Але дівчина звернулася до місцевих журналістів, а ті підіслали до лікаря свою актрису, якій "лікар чарівна флейта" поставив той же діагноз. і прописав таке саме лікування - секс з ним у готелі. І дівчина нібито погодилася.

Вже в готелі актриса-пацієнтка запитала Міньєлло про захист, але той їй відповів, що через презерватив "вакцина не передасться".

Журналісти записали все це на відео та ще до початку "лікування" викрили шахрая. На сьогоднішній день чоловік вже звільнився з роботи, зараз їм займаються правоохоронці.

Раніше APnews писав, як у Британії фут-фетишист роками прикидався бабусею зі смердючими ногами та кошмарив медичний кол-центр.

Новини партнерів

Кабмін виділив будівлю для Бюро економічної безпеки
Підлітку, який влаштував смертельну ДТП на Infiniti у Харкові, призначили психіатричну експертизу

Найпопулярніше за тиждень