В Італії двоє українців приставали до дівчат і влаштували "бійню" в центрі Риму, розірвавши лице підлітку

В Італії двоє українців приставали до дівчат і влаштували "бійню" в центрі Риму, розірвавши лице підлітку
Читать на русском

Влада визнала хлопців загрозою громадській безпеці та ввела заборону на перебування в центральному районі Риму, де і відбувся напад, терміном на 2 роки.

Поліція Італії заарештувала двох українців за напад на компанію підлітків біля клубу в центрі Риму. Один з потерпілих потрапив до лікарні зі рваними ранами на обличчі.

Про це повідомляє APnews з посиланням на RomaLife.

Інцидент стався в ніч на 3 серпня на вулиці Віа IV Листопада в Римі, де знаходиться один з місцевих клубів.

За інформацією поліції, хлопці чіплялися до дівчат з групи підлітків, за яких зважилися заступитися їхні друзі. В результаті між компаніями зав'язалася бійка.

Один з нападників дістав з машини скляну пляшку і розбив обличчя 25-річному еквадорцю. Разом з тим інший розпорошив перцевий балончик в натовп підлітків і 19-річного албанця. Нападникам вдалося сховатися до приїзду поліції.

Один з потерпілих, громадянин Еквадору, потрапив до лікарні з численними забоями, рваною раною на підборідді та шиї, а також з переломом п'ясткової кістки на руці. Албанцю надали допомогу на місці події.

Після інциденту місцева влада провела розслідування і завдяки свідкам та камерам відеоспостереження вдалося з'ясувати номер автомобіля та особи нападників. Як виявилося ними були хлопці з України 22 та 23 років. Їх особистість також була підтверджена жертвами при перегляді соціальних профілів.

Під час обшуку житла нападників поліція Італії знайшла і вилучила перцевий балончик. Їх передали в судову інстанцію, де хлопців визнали загрозою громадської безпеки та ввели заборону на перебування в центральному районі Рима, де і відбувся напад, терміном на 2 роки.

Раніше APnews також повідомляв, в Італії п'яна українка розбила голову копу металевим рушникосушником.

Новини партнерів

Колишній капітан "Шахтаря" заявив, що страждав від расизму в Україні
Як німці українську армію творили: "Розетка" продає антиукраїнську книгу, яка відбілює СС "Галичину"

Найпопулярніше за тиждень