В Італії дід убив дружину-українку ударом ножа в серце через відмову зайнятися “різдвяним сексом”

В Італії дід убив дружину-українку ударом ножа в серце через відмову зайнятися “різдвяним сексом”
Читать на русском

Пара була у шлюбі 17 років

Пенсіонер зарізав дружину з України чотирма ударами ножа в груди, один з яких потрапив прямо в серце, через її відмову зайнятися з ним сексом на Різдво. Йому здавалося, що вона змінює його після 17 років шлюбу.

Про це повідомляє APnews із посиланням на Giornale di Sicilia.

Інцидент стався в ніч із 25 на 26 грудня у Фанано-ді-Градара, італійська провінція Пезаро-е-Урбіно.

Повідомляється, що 80-річний пенсіонер Віто Канжіні був дуже ревнивим. Він думав, що його дружина 61-річна Наталія Киричок, яка вже 20 років живе в Італії та 17 років одружена з Віто, зраджує йому.

Різдвяного вечора Віто запропонував зайнятися їй любов'ю, він навіть прийняв віагру, але Наталя відмовилася і лягла спати.

Він дочекався поки вона засне, взяв ніж та вдарив її як мінімум 4 рази у груди, один удар потрапив прямо в серце. Жінка померла миттєво, а вбивця заснув біля неї.

За інформацією ЗМІ, наступного дня, у День Подарунків, Віто прогулявся із собакою та пообідав, випивши багато вино. Бувши п'яним, він зустрів кількох знайомих і розповів про вбивство, проте ніхто не повірив йому.

Ближче до вечора чоловік зателефонував до ресторану Мізано-Адріатико, де Наталя працювала кухарем. Він думав, що його дружина зраджує з власником закладу. Віто попередив його, що Наталя не прийде на роботу, і він ніколи більше не побачить її. Наприкінці італієць під впливом алкоголю зізнався у вбивстві.

Ймовірно, саме власник ресторану заявив про вбивство Наталії та викликав копів до будинку Віто.

Італієць свою провину одразу визнав. Його заарештували за підозрою у вбивстві та відправили до в'язниці Вілла Фастіджі. Зброю вбивства знайшли у будинку.

Тепер адвокат пенсіонера-вбивці намагається довести, що у чоловіка виник "раптовий напад через відмову дружини зайнятися сексом". Можливо слідчі вимагатимуть укладання психіатра.

Раніше APnews також повідомляв, в Італії 81-річний чоловік застрелив 67-річну українку, яка доглядала його та його сестру. Пенсіонер вистрілив у жінку з особистої зброї.

Новини партнерів

В Міноборони заявили, що жінки зможуть стати на військовий облік онлайн
На скандального екс-заступника глави МВС Гогілашвілі в ДБР відкрили кримінальну справу

Найпопулярніше за тиждень