В Італії 24-річний українець таємно влаштував у власному будинку наркооранжерею

В Італії 24-річний українець таємно влаштував у власному будинку наркооранжерею
Читать на русском

Підозрюваного звинуватили у виготовленні та зберіганні наркотиків, а також в крадіжці чужого майна

Поліція Перуджі, столиці італійської області Умбрія, заарештувала 24-річного українця, який вирощував в 3-поверховому будинку десятки рослин каннабісу і крав будобладнання у місцевих жителів.

Про це повідомляє APnews з посиланням на Ilmessaggero.

За інформацією ЗМІ, злочинця вдалося знайти завдяки місцевим жителям, які запідозрили його в крадіжці будівельного обладнання в промисловій зоні Санта-Марія-дельї-Анджелі та Бастія.

Коли правоохоронці підійшли до будинку українця в Понте Фельчіно, вони відчули дивний запах. Підозрюваний зачинився зсередини та спробував втекти через дах, проте поліцейські встигли вломитися і схопити його.

Під час обшуку з'ясувалося, що житловий будинок в 3 поверхи був переобладнаний в наркооранжерею - кожна кімната, крім спальні, використовувалася як теплиця для вирощування, виробництва і зберігання марихуани.

Копи вилучили 50 рослин каннабісу (від 60 до 110 сантиметрів кожен), 700 грамів готового продукту, листя і смоли марихуани, 5 грамів гашишу, кілька строп і матеріал для зберігання та пакування препарату. У будинку також було обладнання для наркотиків - 7 вентиляторів, 5 повітряних фільтрів зі спеціальними трубками, 16 різних ламп для обігріву і стимулювання росту рослин, осушувач, таймери, термометри, датчики pH / кислотності, численні резервуари, пляшки з добривами та 4 чорні фіранки з монтажними прутами для конструкції теплиці.

Додатково в гаражі українець зберігав дрилі, віночки, кущорізи, пневматичні молотки, валізу з сонцезахисними окулярами, мотоциклетні шоломи, колонки для комп'ютерів, телевізори та 2 мотоцикли для мотокросу вартістю понад 20000 євро.

Поліція Італії звинуватила 24-річного громадянина України в виготовленні та зберіганні наркотиків, а також в крадіжці чужого майна.

Раніше APnews також повідомляв, під Херсоном поліція виявила плантацію конопель вартістю 300000000 грн.

Новини партнерів

Розтрати у 4,5 млн грн: прокуратура проводить обшуки у справі про будівництво Подільського мосту
У Полтавській області підтвердили три десятки випадків "Дельта"-вірусу

Найпопулярніше за тиждень