В Іспанії затримали підозрюваного у вбивстві двох силовиків під час Майдану

В Іспанії затримали підозрюваного у вбивстві двох силовиків під час Майдану
Читать на русском

Відзначається, що чоловік постійно переїжджав по містах Іспанії.

Поліція Іспанії оголосила про затримання чоловіка, якого підозрюють у вбивстві двох міліціонерів під час подій на Майдані в 2013-му році. Про це APnews повідомляє з посиланням на офіційний сайт Національної поліції Іспанії.

Розслідування в Іспанії почалося в квітні 2020 го року після того, як іспанський аташе в Україні допоміг дізнатися, що підозрюваний міг ховатися в іспанському місті Пусол. Ім'я підозрюваного не розголошується, але відзначається, що чоловік постійно переїжджав. Так, якийсь час він жив в Барселоні, Мадриді та Валенсії.

А після переїзду в Пусол він також намагався частіше міняти місце проживання. Врешті-решт він осів в ізольованій хатині, де і жив кілька людей. Затримали ж його під час походу в кафетерій.

Відзначається, що в розшук чоловіка оголосили за вбивство двох силовиків під час подій на Майдані в 2013-му році. При цьому точно невідомо число силовиків, які отримали поранення або загинули в результаті дій цього чоловіка. Також іспанці відзначають, що під час акцій протесту у нього при собі була гвинтівка з 60 патронами.

Нагадаємо, що в кінці 2020 року в чергову річницю Майдану, APnews взяв коментар у психолога, яка назвала приблизну дату початку нових акцій протесту. Психолог зазначила, що поки українці терплять карантин і прорахунки влади.

Новини партнерів

З Днем ангела, Максим! Дата, найкращі привітання та листівки
Щеплення поза чергою. Як в Україні вакцинуватися від коронавіруса людям не з групи ризику

Найпопулярніше за тиждень