В Індії автобус з 50 пасажирами впав з моста, їх тіла виловлювали по всій канаві

В Індії автобус з 50 пасажирами впав з моста, їх тіла виловлювали по всій канаві
Читать на русском

В середньому за день на дорогах Індії вмирають близько 414 пасажирів

В Індії в результаті падіння автобуса загинуло понад 37 осіб, шістьох вдалося врятувати. Всього в транспорті було більше ніж 50 пасажирів. Про це повідомляє APnews з посиланням на Aljazeera.

Інцидент стався в районі Сідхі за 560 кілометрів від столиці штату Бхопал, Індія, в результаті падіння автобуса з моста в канаву, в салоні якого знаходилося понад 50 пасажирів.

"Пошуково-рятувальна служба почала рятувальну операцію о 7:30 ранку за місцевим часом. На цю мить нам вдалося дістати з води лише 37 тіл з 50. Шістьох пасажирів вдалося врятувати, а доля ще 7 осіб - невідома", - розповів представник окружної поліції Дхарамвір Сінгх.

Місцеві ЗМІ також поділилися, що автобус був повністю затоплений, тому місцева влада припинила подачу води в канаву, щоб допомогти рятувальникам і витягнути з води потонувший автобус.

Шив Радж Сінгх Чаухан, державний генеральний секретар Індії, висловив свої співчуття у своєму відеозверненні в Twitter, а також оголосив про компенсації сім'ям загиблих у розмірі 6875 доларів.

На жаль, автокатастрофи в Індії не рідкість, оскільки дороги в цій азійській країні вважаються найсмертоноснішими у світі. Згідно з урядовим звітом за 2019 рік, в результаті нещасних випадків на дорогах загинуло понад 151000 людей, а в середньому за день помирає близько 414 осіб або 17 пасажирів на годину.

Раніше APnews також повідомляв, на Буковині в снігових заметах застряг шкільний автобус з дітьми. На той момент всередині знаходилися водій та 10 учнів.

Новини партнерів

В Україні є лише три компанії, які можуть зберігати COVID-вакцину Pfizer, однак їх потужності обмежені - Шмигаль
У Львові учитель тестував студентів за допомогою порно: його повернули на роботу

Найпопулярніше за тиждень