В Бахрейні зросла кількість інфікованих на короновірус

В Бахрейні зросла кількість інфікованих на короновірус
Читать на русском

У Бахрейні зафіксовано шість нових випадків зараження коронавірусом. Школи й дитсадки скасували заняття.

Шість нових випадків зараження коронавірусом зафіксовано у Бахрейні. Такі дані у вівторок привів телеканал Al Arabiya.

Загальне число інфікованих в цій країні зросло до 23. У зв’язку з поширенням коронавірусу влада скасувала заняття в школах і дитячих садах королівства терміном на два тижні.

Раніше Міністерство охорони здоров’я Бахрейну, повідомило про 17 заражених коронавірусом в країні.

Додамо, США стурбовані повідомленнями про те, що влада Ірану, можливо, приховує дані про масштаби спалаху коронавірусу в Ісламській республіці. Про це заявив у вівторок держсекретар США Майкл Помпео на зустрічі з журналістами.

“США вкрай стурбовані інформацією про те, що іранський режим не представив життєво важливі подробиці з приводу спалаху коронавірусу, — заявив він. — За даними на понеділок, Іран поступався лише Китаю за загальною кількістю осіб, що померли в результаті зараження коронавірусом. Всі країни, включаючи Іран, повинні подавати правдиву інформацію про коронавірус і співпрацювати з міжнародними організаціями, що займаються наданням допомоги”.

19 лютого МОЗ Ірану повідомило про перші випадки зараження в країні новим коронавірусом. Інфіковані були виявлені в місті Кумі. За офіційною інформацією, число випадків зараження в Ірані коронавірусом на поточний момент становить близько 95, при цьому було зафіксовано 15 летальних випадків.

Нагадаємо, у зв’язку з поширенням нового коронавірусу прикордонники у Міжнародному аеропорту “Київ” почали здійснювати температурний скринінг пасажирів рейсу з Італії.

Як повідомляв APnews раніше, кількість померлих в Ірані від хвороби, викликаної новим коронавірусом, збільшилася до 15 осіб.

Крім того, через коронавірус в Японії можуть бути скасовані Олімпійські ігри в Токіо. В разі погіршення ситуації з коронавірусом проведення турнірів під егідою УЄФА (Союзу європейських футбольних асоціацій) буде призупинено.

Новини партнерів

Евакуації з Китаю більше не буде - Скалецька
ЄСПЛ відхилив апеляцію України у справі щодо люстрації

Найпопулярніше за тиждень